תפוח עץ בביסקוטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפוח עץ בביסקוטי
    ענת
    29/10/2010

אנ יודעת שזו לא השאלה הקונבנציונלית לביסקוטי, אבל- יש לי חברה שאסור לה פירות כולל פירות יבשים. למעשה הפרי היחידי שמותר לה לאכול הוא תפוח ירוק.
    הייתי רוצה לדעת האם בביסקוטי אפשר להכניס קוביות של תפוח עץ במקום הפירות היבשים שלרוב מכניסים לזה?
    ושאלה נוספת באותו עניין- האם יש לאחת מכן רעיון איך להכין תפוח יבש בבית ללא סוכר? חשבתי אולי לפרוס לפרוסות דקות ולהכניס לתנור למשהו כמו 20 דקות על 180 מעלות, אבל זה סתם ניחוש שלי... למישהו יש רעיון יותר טוב?

תודה מראש ושבת שלום לכולם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפוח עץ בביסקוטי

הוספת תגובה

• תפוח עץ בביסקוטי - תגובה

שושי שטיינוביץ
    31/10/2010

תפוחי עץ. לצערי, איני מכירה את הגרסה של תפוחים עם ביסקוטי. אך אוכל להמליץ לך על מתכון מעולה לקינוח עם תפוח, ללא סוכר:

6 תפוחים מסוג גולד דלישס או גרנד, קלופים, מגולענים וחתוכים לרבעים. שמים בסיר שטוח.
    מוסיפים מיץ מלימון טרי אחד. מערבבים וזהו.

מבשלים על אש בינונית במשך 20 דקות עד שהתפוחים רכים (אבל לא מתפוררים). משגיחים שלא ייחרכו. אם נגמרים הנוזלים (הטבעיים שנגרו מהתפוחים), מנמיכים להבה.

מצננים ואוכלים. מעדן חלומי. באחריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו