עוגיות תמרים ללא גלוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוגיות תמרים ללא גלוטן
    רעות
    01/12/2007

מחפשת מתכון, ומבקשת שהבצק לא יכיל חמאה או ריבה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוגיות תמרים ללא גלוטן

הוספת תגובה

• כדורי תמרים

ד''ר רני פולק
    02/12/2007

הי נועה
    אני יכול להציע לך כדורי תמרים נחמדים וקלילים ביותר, מתכון שילדים ומבוגרים אוהבים. המכון הוא פרי פיתוחו של גברת שני מדור - הקונדיטורית הראשית של בית סיפרנו

כדורי תמרים

מצרכים ל- 15 כדורים
    - חבילת תמרים (250 גר'
    - 1 כף טחינה גולמית
    - 2 כפות אגוזי מלך טחונים
    - פיצוחים שונים קלויים (פיסטוקים, שקדים, צימוקים)

אופן ההכנה:
    - ערבבו את כל החומרים, וצפו כל כדור בציפוי שונה בהתאם לפיצוחים הקלויים.

בתיאבון רני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי תמרים - ערך תזונתי ????

אלינור
    16/05/2011

שלום רני,
    הכנתי כדורי תמרים וזללתי 4 בהתלהבות, אתה יכול להעריך מה הערךף התזונתי והקלורי של 4 כדורי תמרים ? והאם זה מחליף עוגיות ליד הקפה/תה של הבוקר?

תודה מראש
    אלינור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי תמרים - ערך תזונתי ???? - תגובה

ליה שומרון פינדר
    16/05/2011

הי אלינור,
    רני כבר לא מנהל את הפורום הזה, ההודעה שהגבת לה היא ישנה למדיי (משנת 2007).
    כתשובה לשאלתך כמובן צריך לדעת מה גודל הכדורים שהכנת. באופן כללי, מדובר בקינוח בריא אך לא בהכרח דיאטטי. ולכן 4 כדורים נשמע לי די הרבה.
    אם מדובר בכדור אחד או שניים במקום עוגייה או שתיים ליד הקפה בהחלט כדאי לבחור בתמרים!
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוק בבוקר

אלינור
    16/05/2011

תודה רבה !!!
    באמת לא שמתי לב שזה ישן... אופס :-) ותודה על המענה המהיר. כמו כן, ברור לי שתמרים זה בריא יותר, אבל בכל זאת אשמח לדעת כמה קלוריות אכלתי ומה הערך התזונתי של כדור קוקס ותמרים ואגוזים ללא שומן נוסף.. ולהמלצתך האישית, איך כדאי להתחיל את הבוקר אם אני בכל זאת אוהבת מתוק ליד התה שלי ?

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוק בבוקר - תגובה

ליה שומרון פינדר
    17/05/2011

הי אלינור,
    אני לא יודעת כמה קלוריות זה, שוב זה תלוי בגודל הכדול ובסוג הטחינה ובסוג האגוזים והכמות שלהם...
    השיטה הקלורית היא לא שיטה שאני עובדת לפיה בכל מקרה.
    ליד התה בבוקר את יכולה להנות מכדור אחד של מעדן תמרים כזה או יחידה או שתיים של פתיבר מקמח מלא, אפשר אולי למרוח אותו בממרח תמרים מעורבב עם טחינה...
    מבלי לספור קלוריות תספרי יחידות... יחידה אחת או שתיים (קטנות) הן כמות מספקת של מתוק ליד התה בבוקר.
    מקווה שעזרתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו