אופה לחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופה לחם
    סמדר
    23/11/2010

שלום

מעוניינת לרכוש אופה לחם טוב שבעזרתו אפשר לעבוד עם קמח מלא קמח שיפון ועוד .
    מה מומלץ לפי ניסיונכם ???

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופה לחם

הוספת תגובה

• אופה לחם - תגובה

שושי שטיינוביץ
    23/11/2010

צר לי, לא מכירה מספיק סוגי מכונות אפייה. במכונה שלי יש אופציות לאפייה של כל מיני סוגי לחמים, אך האמת היא שאני משתמשת במכונה רק לשלב הלישה והתפחה ראשונה, השאר אני מעדיפה ביד. אוהבת לעצב את הלחם כראות עיני, ואוהבת לחוש את הבצק ו"לדבר איתו" ולהיווכח אם הוא באמת מוכן להפיק את התוצאות שאני מצפה ממנו.

וזה רק עניין של נסיון........

בהצלחה. שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה תפריט מומלץ לחולי תמ"ר

מאיה
    13/02/2011

איזה תפריט ממלץ לחולי תמ"ר
    כדי להפחית את הסבל היום יומי כמו : ריבוי גזים , אי נוחות בבטן , עצירויות ושילשולים ונפיחות בטנית
    המליצו לי לאכול מכל דבר כצאת כמו קטניות ודברים אם קמח מלא
    למה הכוונה לאכול כצאת אם מפרשים למאכל מבושל ?
    כמובן שמתוקים הורדתי
    ובכל זאת התסמינים קימים עשיתי בדיקות דם והכל מצויין
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה תפריט מומלץ לחולי תמ"ר - תגובה

שושי שטיינוביץ
    13/02/2011

למאיה,
    לשאלה זו מוטב שליה תענה.
    אך אומר לך מה לדעתי עלייך לעשות:
    עלייך להתייעץ עם דיאטנית או תזונאית או אפילו רופא ולקבל הנחיות תזונה מדוייקות. , שיתנו מענה לבעייה שלך. מה מותר, מה אסור, מהן הכמויות המומלצות וכו'.
    חזרי אלינו עם המידע הזה ונוכל להמליץ לך על מאכלים שישמחו אותך ויעשו את החיים לנעימים יותר, וגם אולי מתכונים מתאימים.

חזקי ואמצי,

שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה תפריט מומלץ לחולי תמ"ר - תגובה

ליה שומרון פינדר
    14/02/2011

תמ"ר - האם הכוונה לתסמונת המעי הרגיש?
    האם אובחנת? עשו לך בדיקות והגיעו למסקנה שיש לך תסמונת מעי רגיש?
    יש אסכולות שונות לגבי תפריטים, יש כאלה שסבורים שזה בכלל על רגע נפשי או סטרס. הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לך הוא לאכול באופן קשוב. לאכול מעט מכל דבר ולבחון באופן ביקורתי איך הגוף שלך מגיב לכל סוג מזון. בשלב הבדיקה עדיף גם לא לערבב מזונות שונים, על מנת שיהיה קל לזהות מה משפיע על הבטן ואיך...
    זה יכול להיות מאוד אינדיבידואלי, למרות שדיאטה טבעונית בהתחלה יכולה מאוד לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו