חלב שיבולת שועל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב שיבולת שועל
    מיה
    25/12/2010

שלום

איך מכינים חלב שיבולת שועל בבית וכמה זמן זה מחזיק במקרר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב שיבולת שועל

הוספת תגובה

• חלב שיבולת שועל - תגובה

שושי שטיינוביץ
    25/12/2010

מה זה חלב שיבלת שועל?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שושי שטיינוביץ
    25/12/2010

אין לי מושג מה זה חלב שיבלת שועל. אך אם את מתכוונת לנוזל שהוא מי המיצוי של שיבלת שועל, כמו שמכינים חלב שקדים, אז אני יכולה לתאר לעצמי שטוחנים שיבלת שועל, משרים במים למשך כשעה, ואז מסננים את המים דרך בד גאזה או בד חיתול. הנוזל שיתקבל יכול לשמש כחלב שיבלת שועל.

האם לזה התכוונת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ליה שומרון פינדר
    26/12/2010

הי שרון,
    את יכולה להציץ באתר שלי לגבי הסבר מפורט, בעיקרון שמים מים ושיבולת שועל בשייקר ומשקשקים יחד, מסננים וזה חלב שיבולת שועל. אפשר גם לשים בבלנדר, אבל אז קשה יותר לסנן ולקבל חלב צלול.
    כמובן שאין לזה טעם של חלב אמיתי אבל זה בהחלט יכול לשמש תחליף במצבים מסויימים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו