מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולסה מתוקהנועה08/01/2011
הי, איזה כיף שמצאתי אתכם, עיינתי בפורום ונהנתי ללמוד ממנו דברים חדשים. ולשאלתי.... לפני מספר חודשים נתקלתי במתכון בריאותי לעוגה, קניתי את המצרכים הדרושים ומשום מה המתכון נעלם לי.... נשארתי עם מולסה מתוקה שאין לי מושג מה לעשות איתה, אשמח על רעיונות ועזרה... האם היא תחליף לסוכר ואם כן באיזה מינון, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולסה מתוקה - תגובה
שושי שטיינוביץ08/01/2011מולסה יכולה להיות תחליף לסוכר, אך לטעמי יותר בלחם ותבשילים ופחות בעוגות. היא אמנם מתוקה אך יש לה מין טעם, שאני חושבת שלא ממש משתלב בעוגות. וכמובן, זה עניין של טעם. בטח יהיו אחרים שיחשבו אחרת ממני.
נסי לאפות לחם ולשים כף או שתיים של מולסה (במקום סוכר, כמובן). זה מעניק ללחם צבע כהה ומזכיר לחם פומפרניקל.
כמו כן את יכולה להוסיף כף או שתיים למרינדה של עוף בתנור. זה מעניק לעוף צבע כהה ומשגע.
אפשר גם להוסיף כנ"ל לסיר חמין. גם כאן זה יעניק לחמין את הצבע החום שכולנו מייחלים לו.
את יכולה גם להשתמש בעוף מוקפץ בטעם חמוץ מתוק, עם מעט רוטב סויה, מעט חומץ ושום.
בקיצור, מולסה אכן מתוקה, בריאה, ואפשר להשתמש באינספור שימושים ביתיים. נראה לי שלפי הרשימה שנתתי לך למעלה, הצנצנת תיגמר מהר מאד. כמובן, שכדאי להשתמש בכמויות קטנות, כי בכל זאת זה מתוק ומכיל הרבה קלוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)