מולסה מתוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולסה מתוקה
    נועה
    08/01/2011

הי, איזה כיף שמצאתי אתכם, עיינתי בפורום ונהנתי ללמוד ממנו דברים חדשים. ולשאלתי.... לפני מספר חודשים נתקלתי במתכון בריאותי לעוגה, קניתי את המצרכים הדרושים ומשום מה המתכון נעלם לי.... נשארתי עם מולסה מתוקה שאין לי מושג מה לעשות איתה, אשמח על רעיונות ועזרה... האם היא תחליף לסוכר ואם כן באיזה מינון, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מולסה מתוקה

הוספת תגובה

• מולסה מתוקה - תגובה

שושי שטיינוביץ
    08/01/2011

מולסה יכולה להיות תחליף לסוכר, אך לטעמי יותר בלחם ותבשילים ופחות בעוגות. היא אמנם מתוקה אך יש לה מין טעם, שאני חושבת שלא ממש משתלב בעוגות. וכמובן, זה עניין של טעם. בטח יהיו אחרים שיחשבו אחרת ממני.

נסי לאפות לחם ולשים כף או שתיים של מולסה (במקום סוכר, כמובן). זה מעניק ללחם צבע כהה ומזכיר לחם פומפרניקל.

כמו כן את יכולה להוסיף כף או שתיים למרינדה של עוף בתנור. זה מעניק לעוף צבע כהה ומשגע.

אפשר גם להוסיף כנ"ל לסיר חמין. גם כאן זה יעניק לחמין את הצבע החום שכולנו מייחלים לו.

את יכולה גם להשתמש בעוף מוקפץ בטעם חמוץ מתוק, עם מעט רוטב סויה, מעט חומץ ושום.

בקיצור, מולסה אכן מתוקה, בריאה, ואפשר להשתמש באינספור שימושים ביתיים. נראה לי שלפי הרשימה שנתתי לך למעלה, הצנצנת תיגמר מהר מאד. כמובן, שכדאי להשתמש בכמויות קטנות, כי בכל זאת זה מתוק ומכיל הרבה קלוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו