מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממה עשויה המחבת שלי?ערן15/01/2011
שלום!
קיבלתי מאמא ווק ישן, שלא כתוב עליו כלום חוץ מ-made in taiwan.
יש לי חשד שהוא מצופה טפלון ויש עליו הרבה שריטות, אבל חברתי טוענת שהוא עשוי מברזל! איך אפשר לדעת?
אתאר לכם את הווק:
המתכת דקה, בעובי מילימטר או שניים, התחתית טיפה יותר עבה, הווק לא מאוד כבד. הידית ממתכת כסופה, כנראה נירוסטה, מצופה עץ. המתכת של הווק עצמו בצבע שחור מבריק, עם פסים דקים ועדינים על הדפנות, כמו תקליט. גם מבחוץ יש פסים כאלה, רק מודגשים ובולטים יותר, והמון שריטות חלודות בקרקעית. ניסיתי לבדוק עם מגנט - המגנט נדבק למחבת בהתלהבות גדולה, לעומת האדישות שלו לסירי הנירוסטה שלי.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה עשויה המחבת שלי? - תגובה
שושי שטיינוביץ15/01/2011ערן היי,
למרות התיאור שלך, עדיין קשה לומר. מגנט יימשך גם לכלי ברזל מצופה טפלון. נסה לקרצף עם ברזל כלים פינה בקצה הווק, במקום שאליו האוכל לא מגיע, וראה מה יש מתחת. עם הציפוי יוסר, ותתגלה מתכת בוהקת, זה טפלון, אם רק הקרצוף רק יבריק את המתכת, זו מתכת וכנראה ברזל.
בכל מקרה, אם הווק עשוי מתכת מאד דקה והוא מברזל, אתה יכול לעשות ממנו יופי של עציץ. (אני לא צוחקת). אפשר לשתול עליו עשבי תבלין ואז תיהנה ממנו כפליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)