מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אצת נורי סופחת גזיםטליה17/01/2011
אנא הסברכם הנבון (כרגיל) למה ששמעתי רק היום: אם מבשלים מאכל יוצר גזים, כמו קטניות או ירקות שורש, ומוסיפים למי הבישול אצות נורי (אולי אני מתבלבת בשם האצה) , הן סופחות אליהן את הגזים הידועים לשמצה ומנקות את המאכל מהמטרד הזה. האמנם? אם כן, מה ואיך וכמה צריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצת נורי סופחת גזים - תגובה
שושי שטיינוביץ17/01/2011על שאלה זו אני מקווה שליה תוכל לענות. גם אני אשמח לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליה ליה עני נא
טליה23/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצת נורי סופחת גזים - תגובה
ליה שומרון פינדר25/01/2011הי טליה,
סליחה על האיחור בתגובה.
אצת קומבו היא האצה אליה את מתייחסת. ואכן, אומרים שבישול קטניות יחד עם חתיכה של אצת קומבו משפיעה על האפקט המגיז של הקטניות. אני לא בדיוק יודעת באיזה מנגנון, אני יודעת שהיא מעשירה במינרלים ויכול להיות שהמינרלים הם שעושים את ההבדל.
במרקים אני חותכת רצועות דקות של קומבו ואז אוכלים אותן כחלק מהמרק.
מי שלא אוהב אצות, אפשר בעיקרון לבשל עם הקומבו ולהוציא אותה לפני האכילה.
לסיר בינוני עם כוס קטניות, רצועה של בגודל 2*2 של אצת קומבו מספיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)