מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בישול אפונה אורגניתליאורה13/12/2007
שלום לכולם,
קניתי אפונה אורגנית ובישלתי אותה שעות והיא עדיין נשארה קשה.
למישהו יש רעיון כיצד להפוך אותה לרכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר (או שניים)
ליאורה13/12/2007יש לי ילדון בן 8 חודשים שבשבילו אני מבשלת את האפונה האורגנית (מהשאלה הקודמת) כתוספת למרק.
וזה מתקשר כי רציתי לדעת אילו חלקים של בשר הודו, בקר ועוף עדיפים לתת לו.
אני נותנת לו שווארנה הודו נקבה, כנפי עוף ובקשר לבקר אין לי מושג מה הכי מזין ובריא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשרעוף ודגים
ד''ר רני פולק13/12/2007שלום ליאורה.
אכן בשרים הם דבר מבלבל
ראשית - הודו אדום - הודו אדום הוא חלק נפלא, עשיר בברזל ועני בשומן. חלק נפלא לאכילה לילדים
כנפי עוף - אחד החלקים הכי עשירים בשומן של העוף, זו, אגב הסיבה שהוא חלק זול יחסית. אני ממליץ להעדיף חלקים אחרים
בקר - כל חלקי הבקר עשירים בברזל.ההעדפה צריכה להתבסס על כמות השומן. אני ממליץ להשתמש בחלקים רזים יחסית כדוגמת כתף וסינטה
בתיאבון
רני
אגב לגבי האפונה, השרי אותה קודם. פרט לכך את יכולה להשתמש באפונה טריה (או אפילו קפואה)
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות אבל...
ליאורה13/12/2007לא הבנתי אילו חלקים אחרים של עוף עדיפים?
האם בעונה הזו יש אפונה טריה?
וניזכרתי בעוד משהו- שמעתי דעות לכאן ולכאן לגבי קינואה לקטנטנים.
מה דעתך בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאורה
rani polak14/12/2007ליאורה שלום
לגבי אפונה - אפשר לקנות אפונה קפואה היא מאיכות מצויינת
לגבי חלקים בטף - חזה, שוקיים וכרעיים הם חלקים נהדרים לשימוש
בתיאבון
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)