מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי הגוףדנה19/02/2011
אני אוטוטו מסיימת שלושה שבועות של ניקוי הגוף מרעלים - אני אוכלת רק פירות וירקות חיים ושותה המון מים. כמובן בלי סוכר/מלח/שאר טעמים.
אוטוטו התהליך מסתיים והייתי רוצה לשמור על כללים שיעזרו לי לשמור על התוצאות - מרגישה מצויין ונראית מצויין.
אני לא אוכלת מזה שלוש שנים מוצרי חלב וקמח לבן מתוך אמונה שהם מזיקים לבריאותי.
המטפלת שהמליצה לי על הטיפול הנ"ל ממליצה להמנע גם ממוצרי חיטה באשר הם.
אשמח לשמוע דעות לגבי אורז לבן או שאר מזונות למעט פירות וירקות.
אוסיף ואכתוב שאני בת 36 וחולה בקוליטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי הגוף - תגובה
שושי שטיינוביץ19/02/2011דנה יקרה,
אני לא האדם הנכון לשאול אותו את השאלות האלה. בעיני בריאות אמיתית, היא איזון ושפיות, שימוש בכל החומרים הטריים והטבעיים הקיימים כולל פחמימות איכותיות (אורז מלא על כל סוגיו, אורז בסמטי לבן גם נחשב בריא, כוסמת, קינואה, חיטה וכו'),
אני בעד לאכול מהכל בתנאי שאחוז השומן לא עולה על 5%, להקפיד על כמויות של חלבונים, פחמימות וכמובן הרבה ירקות טריים ומבושלים ומעט פירות. מאמינה בתזונה של 3 ארוחות עיקריות ביום ועוד 3 ארוחות ביניים קטנות. זה מוכיח את עצמו יום יום גם עלי באופן אישי וגם על אנשים שאני מדריכה לחיות כך. בדרך זו אפשר לאכול בכיף, להיות כל הזמן שבעים ומסופקים וגם לשמור על בריאות, להוריד משקל ואפילו לפתור בעיות בריאות.
לא מאמינה בשום שיטה קיצונית של המנעות מדבר מזון כזה או אחר, למעט, כמובן, אם יש בעיה בריאותית אקוטית שדורשת סוג כזה של תזונה.
והסיבה שאני לא מאמינה בזה, כי הניסיון מוכיח שמעט מאד אנשים מצליחים להחזיק מעמד בדיאטת ההמנעות הזו (האמת שאני לא מכירה אף אחד). הדרך לשמור על בריאות ועל אורח חיים בריא היא לאכול הכל לפי הכללים שציינתי. יש כמובן עוד הרבה מה לומר, אך קצרה היריעה מלפרט.
אם את רוצה לשמוע עוד, שאלי אותי כאן.
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי הגוף - תגובה
ליה שומרון פינדר20/02/2011הי דנה,
אני גם כן מאמינה כמו שושי בתפריט מאוזן ומגוון.
אני גם מאמינה שתפריט מאוזן ומגוון יכול להיות נטול חיטה, סוכר, מוצרי חלב או כל דבר אחר שבאופן אישי משפיע עלייך לא טוב.
לאחר דיאטה כזו קיצונית החזרה לאכילה רגילה צריכה להיות איטית. תתחילי עם ירקות מבושלים, תוסיפי דגנים מלאים קלים לעיכול כמו שיבולת שועל, לאחר מכן אורז מלא (!), קינואה, כוסמת וכד'... לאחר מכן קטניות ורק לאחר מכן חלבונים מן החי (ביצים ודגים).
מה בדיוק לאכול וכמה, זה מאוד תלוי...
הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לך עכשיו לאחר הניקוי הוא להיות קשובה לגוף. שימי לב לכל דבר שאת מכניסה לגוף ובחני כיצד הוא משפיע עלייך, אם הוא מכביד לך על הבטן או נותן לך אנרגיה ותחושה של חיוניות.
לסיום אני מזכירה לך שדיאטה נכונה היא דיאטה מאוזנת! צריך לצרוך שומנים טובים, חלבונים טובים וגם פחמימות טובות ומלאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי הגוף - תגובה לליה, משושי
שושי שטיינוביץ21/02/2011תודה ליה. אהבתי את התגובה שלך. שושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שושי
ליה שומרון פינדר21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)