מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחם קלסמדר27/02/2011
האים יש מתכון ללחם קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם קל - תגובה
שושי שטיינוביץ27/02/2011אני רואה שהתשובה שלי לסמדר, משום מה מחוקה, אז אחזור על דבריי:
אין לי מתכון ללחם קל תעשייתי כפי שקונים אותו במרכולים. בדרך כלל הלחם התעשייתי מכיל חומרים שאני מעדיפה לא לצרוך אותם.
כדי להפחית את כמות הקלוריות בלחם, את יכולה להמיר חלק מהקמח לסובין, למשל 1 כוס מתוך 3 כוסות. אבל המרקם של הלחם יוצא יותר כבד ויותר יבש. אופציה נוספת, הוספה של כף גלוטן (ניתן לרכישה בחנויות למוצרי אפייה). הגלוטן סופח יותר מים, ולכן הלחם יוצא יותר קל. אך את חסרונותיו של הגלוטן אנחנו יודעים, לכן גם זה לא פתרון אידיאלי.
אני ממליצה להכין לחם רגיל, מקמח איכותי (חיטה מלאה או שיפון או כוסמין או מעורב), לאכול פרוסה בבוקר ואפילו שתיים ופרוסה בערב. תיהני מזה, תשבעי ואל תחשבי על הקלוריות. הקפידי על תזונה מחומרים טריים וטבעיים בלבד, דלת שומן (הכל דל שומן: בשר, עוף, מוצרי חלב עד 5% וכו). ואכלי 3 ארוחות מלאות ביום ו-3 ארוחות ביניים קטנות. את תרדי במשקל ותאזני את בריאותך. והכי חשוב, יהיה לך כיף בבטן ושמח ורגוע בלב. תהיי שבעה ונושא האוכל יטריד אותך הרבה פחות.
מקווה שעניתי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)