יעוץ דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף
    יעל
    20/03/2011

אני בתהליך דיאטה ורציתי לדעת אני אוהבת מאוד דלורית אפויה בתנור ללא תבלינים כלל וללא שמן רק אפויה והבנתי שדלורית נחשבת לפחמימה שאלתי היא אם במהלך הדיאטה כדיף לי להמנע כי זה סתם מוסיף קלוריות ומה לגבי דלעת אני אוכלת כל יום דלורית שלמה והיא חייבת להיות בצבע כתום כהה כי כך היא יותר טעיה לי האם היא לא טובה לדיאטה בגלל שהיא מתוקה ונחשבת לפחמימה כו בטטה ותפוח אדמה? יש לציין שאני אוכלת עוד מגוון ירקות כך שירקות לא חסר לי בתפריט תודה על תשובה
    איילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ דחוף

הוספת תגובה

• יעוץ דחוף - תגובה

שושי שטיינוביץ
    20/03/2011

האם קיבלת תוכנית דיאטה מדיאטן/ית או תזונאית? איך הרכבת את התפריט שלך? על מנת לענות לך, יש לדעת מה תפריט הדיאטה שלך ולפי זה לחשב את כמות הדלורית שאת יכולה לאכול ביום.

בעיקרון, דלורית זה ירק מצויין ומומלץ לאכילה. יש בו כ-40 קלוריות ל-100 גר' (כמו גזר) ולכן, מן הסתם יש הגבלה על הכמות שאוכלים. אבל שוב, תשובה יותר אחראית תוכלי לקבל אם אדע את תוכנית הדיאטה שלך.

בכל מקרה, אני בטוחה שליה תוכל להוסיף לך מידע תזונאי מקצועי יותר ממני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ דחוף - תגובה

ליה שומרון פינדר
    21/03/2011

מבלי שהתשובה שלי תישמע פשטנית בצורה זו או אחרת...
    לדעתי אין כזה דבר יותר מדי דלורית.
    דלורית או קינוח - דלורית
    דלורית או לחם - דלורית
    דלורית או פסטה - דלורית
    וכד'...
    לכן, אם זה חלק מהתפריט שלך זה מצוין! רק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו