מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעיון?נועם28/03/2011
היה לי רעיון-
אני מאד אוהבת עוגיות טחינה.
חשבתי אולי להכין עוגיות טחינה מלוחות (כמו עוגיות גבינה מלוחות רק מטחינה).
אולי יש לכן מתכון כזה?
כמובן בלי מרגרינה/חמאה ועדיף קמח מלא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעיון? - תגובה
שושי שטיינוביץ28/03/2011לצערי, אין לי מתכון כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל
נועם28/03/2011הייתי מאלתרת אבל אין לי מספיק נסיון באפייה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל - תגובה
שושי שטיינוביץ28/03/2011אני לא רוצה לפסוק כמובן, אך משום מה יש לי הרגשה שהשילוב הזה הוא לאוו דווקא מוצלח.
אך אני מציעה לך כן לאלתר. מה יש לך להפסיד. נסי כמות קטנה (כוס קמח, למשל ו-/2 כוס טחינה). הוסיפי מים ואולי גם מעט אבקת אפייה. הוסיפי מעט מלח ואולי גרגרים של כוסברה או שומר או קצח או שומשום.
אם יצליח לך, ספרי לנו איך יצא, שנעשה גם.
מצטערת שלא יכולתי לעזור יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נועם29/03/2011:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוגיות טחינה?
מוטי28/03/2011עוגיות טחינה? מזה? טוב זה לפחות נשמע מזעזע, אני לא מכניסה למטבח שלי דברים כאלה, אבל ראיתי בכמה מתכונים של מטבחים אחרים מתכון טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוגיות טחינה? - תגובה
שושי שטיינוביץ29/03/2011מוטי היי. גם אני הרגשתי כמוך (לא נעים להודות), אך אולי אם מעיין תנסה היא תעלה על משהו מוצלח שגם אנחנו לא העזנו לחשוב עליו. אני בעד יצירתיות והתנסות. אין מה להפסיד.
אגב, יש עוגיות עם טחינה שהן מתוקות וטעמן לא רע. אולי גם המלוח יצליח, מי יודע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)