שיבולת שועל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיבולת שועל
    אורה
    11/05/2011

היי שושי,

תודה על התגובה המהירה,אנסה את רעיון ה "שייק" -אהבתי!!

בכל זאת,גם לקפה של שעה :1600 -מה עם עוגיות משיבולת שועל/סובין....

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיבולת שועל

הוספת תגובה

• שיבולת שועל - תגובה

שושי שטיינוביץ
    11/05/2011

שיבלת שועל בצירוף סובין הם מרכיבים בריאים, אך תראי לי עוגיה טעימה שמכילה רק את המרכיבים האלה. מוכרחים להוסיף ממתיק ושומן וגם.....קמח רגיל כי אחרת זה קרוב לבלתי אכיל.

נסי לערבב 3 כפות שיבלת שועל עם ביצה וחלב עד לקבלת מרקם של דיסה סמיכה. טגני במחבת עם כפית שמן כמו פנקייק. תקבלי ממעין "פרוסות" שיבלת שועל שאת יכולה למרוח עליה ריבה או גבינה או מעט דבש. את יכולה גם להוסיף כפית דבש לעיסה, ואולי תקבלי פנקייקים קצת מתוקים.

אבל, באמת עזבי אותך. לקפה של 4 אני ממליצה לך, לקלף 4 תפוחי עץ מסוג גולד דלישס (הצהובים), לגלען ולחתוך לרבעים, שימי עליהם מיץ לימון טרי מחצי לימון. שימי בסיר ובשלי עד שיתרככו. אבל רק עד שיתרככו לא יותר. צנני במקרר ויש לך 4 מנות ביניים נפלאות לשעות אחר הצהרים. את יכולה לאכול תפוח כזה שלם ולהוסיף פרוסת לחם, שחור, מחיטה מלאה, טרי וטוב עם כפית ריבה או דבש, כוס שתייה חמה, ואני מאמינה שזה יהיה לך ממש כיף.

מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו