המלצה לאופה לחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לאופה לחם
    אושר
    12/05/2011

שלום רב, אני מקווה שאני בפורום הנכון, איזה אופה לחם מומלץ? הבנתי שיש כאלה שבהם התבנית הפנימית מצופה טפלון לא בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לאופה לחם

הוספת תגובה

• המלצה לאופה לחם - תגובה

שושי שטיינוביץ
    13/05/2011

שלום אושרי,

אני מנועה ואין לי כל אפשרות להמליץ על אופה מסוים. כן אוכל לומר לך לקנות אופה לחם שיש לו מספיק תוכניות. שיש לו תוכנית לישה לחוד, כך שאם יתחשק לך רק ללוש את הלחם אבל לאפות אותו בתבנית אפייה רגילה, תהיה לך האפשרות.

אין לי התייחסות לגבי ציפוי התבנית. יש היום כל מיני ציפויים, אך אני לא לגמרי בטוחה לגבי הטיב שלהם. אני כן חוששת שאם לתבנית לא יהיה שום ציפוי, יש חשש שהכיכר תהיה דבוקה לגמרי לתבנית.

באופה הלחם שלי יש ציפוי, כנראה טפלון, אך הוא מאיכות כל כך משובחת שאין עליו אפילו שריטה. ואני משתמשת בו המון....

אני אוהבת לזרוק את כל החומרים למכונה, להניח לה לעשות את תהליך הלישה, ואז להוציא את הבצק, ללוש אותו עוד קצת בידיים, להתפיח, ליצור צורה שמתחשק לי ואז לאפות.

מקווה שעזרתי....

שבת שלום,

שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתכוון להיבט הבריאותי של הציפוי

אושר
    14/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתכוון להיבט הבריאותי של הציפוי - תגובה

שושי שטיינוביץ
    14/05/2011

אין לי מה לומר בעניין זה. כאמור, הציפוי של האופה שלי כל כך איכותי שהוא נשאר שלם גם בשימוש תדיר כמו שלי. העדר ציפוי, חוששני, יביא להדבקת הככר לתבנית. קשה לי להאמין שיש תבניות ללא ציפוי. נראה לי שאם תחליט להשתמש באופה לחם, תצטרך להתפשר על כך שזה יבוא עם ציפוי. אני משתמשת בו בלב שלם.

מקווה שעזרתי קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו