מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה לאופה לחםאושר12/05/2011
שלום רב, אני מקווה שאני בפורום הנכון, איזה אופה לחם מומלץ? הבנתי שיש כאלה שבהם התבנית הפנימית מצופה טפלון לא בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לאופה לחם - תגובה
שושי שטיינוביץ13/05/2011שלום אושרי,
אני מנועה ואין לי כל אפשרות להמליץ על אופה מסוים. כן אוכל לומר לך לקנות אופה לחם שיש לו מספיק תוכניות. שיש לו תוכנית לישה לחוד, כך שאם יתחשק לך רק ללוש את הלחם אבל לאפות אותו בתבנית אפייה רגילה, תהיה לך האפשרות.
אין לי התייחסות לגבי ציפוי התבנית. יש היום כל מיני ציפויים, אך אני לא לגמרי בטוחה לגבי הטיב שלהם. אני כן חוששת שאם לתבנית לא יהיה שום ציפוי, יש חשש שהכיכר תהיה דבוקה לגמרי לתבנית.
באופה הלחם שלי יש ציפוי, כנראה טפלון, אך הוא מאיכות כל כך משובחת שאין עליו אפילו שריטה. ואני משתמשת בו המון....
אני אוהבת לזרוק את כל החומרים למכונה, להניח לה לעשות את תהליך הלישה, ואז להוציא את הבצק, ללוש אותו עוד קצת בידיים, להתפיח, ליצור צורה שמתחשק לי ואז לאפות.
מקווה שעזרתי....
שבת שלום,
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוון להיבט הבריאותי של הציפוי
אושר14/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוון להיבט הבריאותי של הציפוי - תגובה
שושי שטיינוביץ14/05/2011אין לי מה לומר בעניין זה. כאמור, הציפוי של האופה שלי כל כך איכותי שהוא נשאר שלם גם בשימוש תדיר כמו שלי. העדר ציפוי, חוששני, יביא להדבקת הככר לתבנית. קשה לי להאמין שיש תבניות ללא ציפוי. נראה לי שאם תחליט להשתמש באופה לחם, תצטרך להתפשר על כך שזה יבוא עם ציפוי. אני משתמשת בו בלב שלם.
מקווה שעזרתי קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)