כיריים אינדוקציה להבה אחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיריים אינדוקציה להבה אחת
    חנה
    09/06/2011

רכשתי את הכיריים שיהיה למקרה חירום, אך אינני יודעת להשתמש בו ואין לי הוראות שימוש מישהו יכול להדריך ו/או להפנות אותי לאתר שבו יש הוראות שימוש

תודה
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כיריים אנדוקציה

מוטי
    18/09/2011

חמודה
    שיטת האידוקציה מחייבת שימוש בכלי בישול מתאימים
    בדיקת ההתאמה הינה סימן בתחתית הסיר(מין מרובע וסליל) ועל אריזת המוצר, מה עוד ואם תחתית הסיר הינה מגנטית ההתאמה מותאמת לאותה שיטהה
    חדשה
    בכל אופן נאמר שלבעלי קוצב לב, להתרחק ולא לרוכשה כי זה עובד על קרינה אלקטרומגנטית חזקה, לכי תדעי מה הנזק גם לאנשים בריאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיריים אינדוקציה להבה אחת - תגובה

שושי שטיינוביץ
    10/06/2011

קשה לתת הוראות לכיריים שאני לא מכירה. מהכיריים שהשתמשתי בהם בעבר, הכפתורים הם כפתורי נגיעה. יש להדליק את הכיריים ואז לכוון את החום עם החיצים.

אין לי מושג איך המכשיר שלך בנוי. אני הייתי מנסה להכנס לאתר של היצרן ומקלידה את שם המוצר ומחפשת הוראות הפעלה. נסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו