ההבדלים בין מזון קפוא לטרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההבדלים בין מזון קפוא לטרי
    ענבר
    18/06/2011

שלום,
    רציתי לדעת את החשיבות של מזון טרי לעומת מזון קפוא (שניצלים בשקיות קפואות לעומת עוף או דגים או כל דבר אחר ...)
    בעיקרון אני יודעת שבשר טרי הרבה יותר מזין ומכיל ויטמינים ומינרלים וכל שאר הדברים שאנחנו צריכים בתזונה שלנו אך בכל זאת אני אוכלת יותר שניצילם קפואים (בכל ארוחת צהריים ) ונמנעת מלאכול בשר טרי או דגים כיוון שיש לי מין חשש של אי ודאות בקשר לבשר טרי שמבשלים לבד שאי אפשר לדעת בודאות את הקלוריות והערך התזנותי שלו כמו שמצויין על גב אריזה של שניצל קפוא .(החשש נובע מן העובדה שאני סובלת מהפרעת אכילה ובחודשים האחרונים הורדתי הרבה ממשקלי ועקב כך אני נמצאת בתהליך של עלייה במשקל )
    בשניצל קפוא ניתן לדעת את הכמויות המדויקות ואת החומרים שהוא מכיל , אפשר לדעת בדיוק מה אתה אוכל ואת הכמות שאתה צריך על מנת שלא להרגיש שזה יותר מידי ויש לי מין הסתייגות לאכול דגים או כל דבר אחר . (ושוב, כיוון שלא מצויין את מספר הקלוריות ואת החומרים - למרות שניתן לתבלן אותו איך שרוצים ) , בעיקר אני נמנעת מאכילת דברים מטוגנים אך אני כן רוצה לנסות לאכול למשל בשרים/דגים בתנור (ושזה יהיה עדיין בגדר מזון בריא -הכוונה בלי שמנות או גבינות שמנות, חמאה , מרגרינה או כל דבר אחר לא בריא) על מנת לגוון ולגרום לשינוי לטובה בתזונה שלי.

אשמח לקבל כמה המלצות ומתכונים שיעזרו לי להסתייג מן המחשבה הזו על אוכל ולארגיש בטוחה לאכול בשרים/דגים טריים מבושלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ההבדלים בין מזון קפוא לטרי - תגובה

שושי שטיינוביץ
    18/06/2011

ענבל היי,

שלחי לי דחוף את הטלפון שלך.

לשאלה שלך אין קשר בין מזון קפוא או טרי. תשובה לשאלה שלך נמצאת הרבה יותר עמוק בתוכך, ולכן אבקש את הטלפון שלך ואתקשר אלייך.

שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו