שלחו אותי מפורום תזונת ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלחו אותי מפורום תזונת ספורט
    חנן
    04/08/2011

אתמול קניתי כדורי מגנזיום והמוכרת אמרה לי שאחרי אימון כדורגל קשה לקחת 300 מ"ג (כדור אחד ולחתוך עוד אחד לחצי.) ואחר אימון פחות קשה לקחת 200 מ"ג.
    יש לי 3 שאלות אלייך בבקשה.
    1.האם 200 מ"ג יכולים לעזור לי לשרירים בכלל או שזו כמות קטנה?
    2. האם אין בעיה לגוף לקבל את התוסף הזה במשך כל שנת הכדורגל?
    3.מה אני אמור להרגיש באימון שלמחרת לאחר לקיחת 300 מ"ג מגנזיום? פחות שרירים תפוסים? יותר קליל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

חנן
    09/08/2011

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחו אותי מפורום תזונת ספורט - תגובה

חנן בן-עמי
    09/08/2011

מגנזיום ואבץ אחראים על כיווץ ושחרור תקינים של השרירים. חוסרים במינרלים אלו ייגרמו לשריר להיות נוקשה, עם תחושת "תפיסות" ולפעמים ממש לקבל כיווץ חריף.

1. גם אימונים מאוד קשים אינם דורשים יותר מדי מהתוספים. את הרוב אתה מקבל מהמזון שלך, ולכן 200 מ"ג יהיו בסדר. מומלץ לקחת את הכדורים לאחר ארוחת ערב או בסמוך לשינה.
    2. אין בעיה לקחת את התוספים, אבל לא תמיד יש צורך לכל יום. אולי 4 פעמים בשבוע

3. תנסה לקחת למספר ימים ותחזור לספאר לנו איך תחושותייך והרגשת השרירים. כל גוף מגיב אחרת ויהיה מעניין לדעת איך גופך מקבל את הנושא

בהצלחה וסליחה על העיכוב בתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה חנן

חנן
    10/08/2011

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו