כאבים באזור כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באזור כתף
    מתן כ.
    11/09/2011

שלום רב
    אני מתאמן בחדר כושר מזה כשנתיים וחצי ללא פציעות עד כה.
    לפני חודש בערך התחילו לי כאבים חזקים באזור של עצם הבריח(בשליש הלטרלי)
    שמקרינים לאורך המרפק באזור של ברכיאליס . כמו כן הכאבים מופיעים באזור טרפז עליון ובחלק התחתון של השכמה שהאזור הכואב ביותר זה עצם הבריח.
    אני לא מוגבל בתנועת הכתף אך לכל כיוון שאני מזיז היד יוצאים לי קליקים שמתלווים בכאב.
    נכון לעכשיו אני עושה רק אירובי וטיפה תרגילי רגליים על מנת לתת למקום לנוח אך לא חל כל שיפור בחודש מאז הפציעה.
    צילום רנטגן תקין.
    באופן כללי אני בריא ולא ידוע על מחלות (בן 23)
    אשמח לעצה להמשך האימונים או אפילו למספר של אורטופד טוב מאזור המרכז
    מרגיש די אבוד עצות.
    אשמח לעזרה
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באזור כתף

הוספת תגובה

• כאבים באזור כתף - תגובה

חנן בן-עמי
    11/09/2011

אל תהיה אובד עיצות.
    תתחיל עם עיסוי טוב, לא סטייל ספא או יערות הכרמל, אלא עיסוי מותאם לספורטאים אצל מישהו טוב.

מדוע? על פניו וללא היסטוריה של פציעה או טראומה כתוצאה מהרמת משקל גבוה וכו', ייתכן ומדובר על רשת עצבים או שרירים שפשוט "נחנקים" מלחץ הרקמות הסמוכות ומשדרות כאב ותחושתיות.

השכמה, הכתף והגב העליון עמוסים בשרירים וגידים שחוצים ומפעילים אותם, וייתכן שחלק פשוט תפוסים או קפוצים או מחומצנים מדי

בכל אופן באמת שווה להפחית משקלים, לעבוד על השבת טווח תנועה מלא (גם אם כואב בהתחלה זה נוטה לעבור), גמישות ותנועתיות המפרק והמשך פעילות אירובית

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פציעת כתף

מתן כ.
    11/09/2011

מודה לך על תשובתך.
    אני יקח את זה לייחוס
    שיהיה המשך ערב נעים
    מתן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו