כאבים בשריר התאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשריר התאומים
    ליאור
    25/09/2011

שלום רב אני בן 43 בכושר גופני דיי טוב רוכב אופניי שטח ורץ בין 5 ל10 קילומטר שלוש ארבע פעמים בשבוע
    לאחרונה החלו כאבים בשריר התאומים של רגל ימין
    אני משתדל מאוד לבצע חימום ומתיחות לפני ואחרי האימון
    והתחלתי למרוח משחת בנגיי להקלה על הכאב
    מה עוד עלי לעשות שלא עשיתי?
    האם אני זקוק למנוחה?(מקוה שלא)
    תודה מראש
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשריר התאומים

הוספת תגובה

• כאבים בשריר התאומים - תגובה

חנן בן-עמי
    27/09/2011

הי ליאור

רבות הסיבות לכאבי תאומים בעת רכיבה וריצה. הם משתתפים בפעולת הדיווש ובהחלט בעת ריצה, גם לייצוב וגם לתנועה.

קשה מאוד יהיה להעריך מהי הסיבה לפציעתך דרך האינטרנט, אך סיבות כגון מאמץ יתר (עומס רב על צד ימין על פני חלוקה לשמאל), ריצה בעליות, רכיבה טכנית מאומצת - מצב 3, ועוד גורמים עלולים להטיל עומס רב על השריר ולגרום לפציעתו.

הטיפול יהיה בהתאם לממצאים: ייתכן שעיסוי טוב וממוקד יפתור את העניין, אולי המלצהלהפחתה בעומסים ומתן זמן התאוששות רב יותר, בחינת תזונת המינרלים כמו מגנזיום ואבץ שאחראיים לכיווץ ושחרור השרירים ועוד גורמים אחרים

בן גיי ודומיו רק מרחיבים בעזרת החום את כלי הדם ומאפשרים "כאילו" תנועה חופשית יותר ונטולת כאבים, אך אינם מטפלים , רק מקלים

עלייך לדעתי להתייעץ עם איש מקצוע מאיזור מגורייך שייתן מענה טוב יותר

שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו