שיפור הניתור בלי להיפצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור הניתור בלי להיפצע
    חנן
    28/09/2011

1.שלום האם אתם מכירים תרגילים טובים בחדר הכושר(פונקצינאלים?) לשחקני כדורגל על מנת לשפר את הניתור מבלי לגרום לפציעות?
    כרגע אני עובד על שרירי הרגליים כמו סקוואט, פשיטה וכפיפת ברכיים והרמת עקביים במכונה.
    2.האם אתם מכירים את ה"תאוריה" הזו שאימונים וחיזוקים של שרירי הישבן יכולים למנוע גם פציעות בקרסול? אם כן תוכל להסביר לי איך זה קשור?
    3. הייתי בפיזוטרפיה בגלל נקע בקרסול והפיזיו אמרה לי להמשיך לחזק את הקרסול על "פיתה", שאלתי עליכם היא: האם 7-8 דקות של עבודה על רגל אחת על "פיתה" לפני אימון כדורגל יכולה לתרום ליצייבות הקרסול?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור הניתור בלי להיפצע

הוספת תגובה

• שיפור הניתור בלי להיפצע - תגובה

חנן בן-עמי
    01/10/2011

הי כדורגלן,

1. קפיצה בחבל, ניתורי "צפרדע", לאנג' לחיזוק כללי, עבודה ייעודית על ההמסטרינג (יש מלא תרגילים). עאשר אתה עובד עם מכונה תעבוד רגל-רגל ולא שתיהן יחדיו. תמיד.
    זה ידרוש ממך להוריד משקל אך ככה תוכל לעשות חיזוקים טובים יותר לרגליים.

2. שרירי הישבן תורמים לייצוב ו"קיבוע" הגוף ואני מניח ששריר ישבן טוב יסייע לקרסול וכף הרגל להשיג ייצוב טוב יותר ולמנוע נקעים.
    אני מאמין בעבודה ייעודית על הקרסול, ואל תגביל את עצמך לשמונה דקות לפני האימון. עמידה על פיתה (עם ברך נעולה) תעשה לך נפלאות. גם עמידה על רגל אחת עם עיניים עצומות למשך 20 שניות תהיה נהדרת. זה מחזק את רצועת הקרסול וכף הרגל.
    כשעבדתי בקבוצת כדורגל חובה היה על השחקנים לתרגל פיתה וטרמפולינה בכל מיני צורות ואופנים. היה יעיל

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה, נתקדם הלאה?? - תגובה

חנן בן-עמי
    01/10/2011

הי שוב,

את שאלות התרגילים וחדר הכושר הייתי ממליץ להפנות לאיש המקצוע במקום בו אתה מתאמן. אי אפשר ללמד טכניקה ופעולה נכונה של תרגיל באינטרנט. זו דעתי

נסה לעבוד רגל-רגל על המכונות, לפחות שני אימונים, ותחזור עם תשובה. דיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו