כאבי ראש לאחר ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש לאחר ספורט
    יורם
    29/10/2011

שלום רב,
    לפני שבועיים לאחר פעילות ספורטיבית (רכיבה) ובסיום ארוחת צהרים חשתי כאבי ראש חזקים סוג של מיגרנה, כאבים בצידי הראש ובעיקר מאחור ותחושה של בחילה קלה,הבעיה שמאז אני חש פגיעה בראיה כמו נק' לבנות והיום שוב לאחר רכיבה חזר כאבי הראש לאחר ארוחה.אני בחור בריא בן 38 עוסק בספורט שנתיים סובל מימגרנות לעיתים רחוקות,ממה יכול להיגרם הכאבי ראש? מה ניתן לעשות או להיבדק
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש לאחר ספורט

הוספת תגובה

• כאבי ראש לאחר ספורט - תגובה

חנן בן-עמי
    30/10/2011

הי יורם,

אין די בשאלה בפורום עבור שרשרת אירועים שאינם מן המניין עבורך: ראשית מיגרנות, גם טשטוש ראייה, תחושת בחילה וכו'.
    כן, הייתי מציע לך ללכת להיבדק ואני סבור שמספר מבדקים ובדיקת דם אחת תגלה יותר פרטים.

הקשר האנטומי היחידי שאני יכול לחשוב עליו שיש בו מן ההשפעה הוא הצורך של שרירי העורף לייצב ולתמוך את הראש בעת רכיבה, ולאורך זמן ייתכן שעומס על שרירים אלו (המתחברים לבסיס הגולגולת) יאופיין בכאבי ראש, בעיקר אחוריים

לך תבדוק,

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו