שאלה:קו-אנזים CoQ-10 3.1XQ10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה:קו-אנזים CoQ-10 3.1XQ10
    נעם
    31/10/2011

שלום רב, אני שואלת שאלה בשם בני בן ה24 שעוסק קבוע בספורט, תזונאי שעובד בחדר הכושר שהוא מתאמן בו המליץ לו על תוסף תזונה שנקרא קו-אנזים Nutri-Nano CoQ-10 3.1XQ10 של סולגאר. רציתי לדעת קצת יותר על התוסף הזה, הבנתי שהוא טוב לספורטאים, מהבן שלי לא הבנתי יותר מידי על יתרונותיו ואני אשמח אם תפרטו לי קצת יותר שאחליט אם לרכוש לו אותו, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה:קו-אנזים CoQ-10 3.1XQ10

הוספת תגובה

• Q10

צוות סופהרב
    01/11/2011

קו אנזים Q10 הוא נוגד חמצון חזק מאוד הנמצא בכל תאי הגוף ובעיקר בתאי שריר הלב. הוא משתתף בתהליך ייצור האנרגיה בתוך התאים ועל כן עוזר במצבי עייפות, תשישות וכאבי שרירים. כמו כן הוא מגן על שרירי הלב.

בזמן אימון חלה עלייה ברמות הרדיקלים החופשיים בתאים , דבר שיכול לגרום נזק לתאים.קו אנזים Q10 מסייע במזעור נזקים אלו.
    מחקרים הראו שתוספת של Q10 משפרת את היכולת האירובית והאנאירובית, את יכולת האימון ואת ההתאוששות לאחריו.

Q10 נוטרי נאנו מספק את ה-Q10 בצורה הזמינה ביותר לגוף ומאפשר ספיגה מהירה וטובה שלו.

בברכה,
    עדי - צוות סולגאר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו