חשד לבקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לבקע
    דניאל
    17/11/2011

שלום אני בן 20 עוסק בספורט [כדורגלן] על בסיס יום יומי ולפני חודשיים היה לי כאבים במפשעה צד שמאל רק בפעילות ולאחר חודש גם בבטן התחתונה התחילו כאבים אבל רק בפעילות ובתנועת מתיחה של המפשעות נבדקתי אצל רופא כירוגי הוא אמר שיש התחלה של בקע ורק לאחר מכן עשיתי אולטראסאונד והבדיקה יצאה תקינה שאין בקע {יש כאבים באזור אשך שמאל מידי פעם}.ושאני מבצע תרגילי חיזוק למפשעה ולבטן התחתונה אין כאבים בכלל. לפני שבוע ביקרתי אצל הרופא משפחה והוא אמר שיכול להיות שזו דלקת ונתן לי כדורים- ETODOLAC 400mg כשאני נוטל את הכדור הוא משפיע,מפחית מהכאב ויש חופש תנועה ומתיחה יותר גדולה של המפשעות עם כאב מזערי לכמה שעות ואז חוזרים הכאבים {רק שאני בפעילות.במנוחה אין כאב כלל} מה זה יכול להיות ואיזה עוד בדיקות אני צריך לעבור כדי לדעת ממה הכאבים..? תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לבקע

הוספת תגובה

• חשד לבקע - תגובה

חנן בן-עמי
    20/11/2011

הי דניאל,
    בקע מפשעתי או בקע ספורטאים היא אחת הפציעות הפופולריות ביותר בכדורגל.
    לרוב נובעת מעומס יתר או בעקבות מאמץ נקודתי (אימוני עליות, בעיטות וסיומות)

אם המצב לא משתפר צריך לבחון את נושא חדות וחוזק שרירי הירכיים שלך, את חוזק ויכולת שרירי הבטן+בטן תחתונה וכו'

אין לכם פיזיותרפיסט באגודה או משהו דומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו