לחנן בן עמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחנן בן עמי
    א(שם בדוי)
    26/11/2011

אני בן 22 משחק כדורגל באופן מקצועי 5 פעמיים בשבוע ומתאמן 3 פעמיים בחדר כושר.
    בזמן האחרון נתקלתי בהרבה שאלות בנושא חדש לי: שיטת התאוששות לאחר אימון אינטנסיבי הכולל מקלחת של מים חמים ומיד לאחר מכן מים קרים,מספר סטים כאלה.
    הבנתי שזה גורם להזרמת דם טובה יותר לשרירים.
    מה הדעה המקצועית שלך בנושא הזה? מה עוד מטרת המקלחת הזו?
    והאם זה מתאים לאחר אימון כדורגל של שעה וחצי?

2.תוסף מגנזיום ידוע אצל ספורטאים, תוכל להסביר לי מה עושה התוסף כשאר לוקחים אותו לאחר אימון קשה חוץ ממניעה של מה שנקרא:"נתפס לי השריר" ?? אומרים שזה קשור להרפיית השריר, מה זה אומר?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחנן בן עמי

הוספת תגובה

• לחנן בן עמי - תגובה

חנן בן-עמי
    26/11/2011

1. אני יכול לומר לך מהתקופה שלי בליגת העל (לפני שנתיים) לא היינו משתמשים בטכניקה הזאת בכלל. מה שכן קרח חובה בסוף האימון למשך מספר דקות על מקומות כואבים, ולאחר משחקי ליגה השחקנים היו נכנסים לאמבטיית קרח למשך 4 דקות.

בגיל 22 ההתאוששות שלך בשיאה, אין לך צורך בזה.
    לגבי תוספי - כמוסה של B50 תהיה מספיקה עבורך. אם התזונה שלך בת*ת אז שווה לנסות מגנזיום. בגדול אתלטי סיבולת צריכים זאת יותר משחקני כדור - אך אם זה עושה טוב אז למה לא??

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו