מקום מומלץ לעשות מדרסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקום מומלץ לעשות מדרסים
    טל
    11/12/2011

שלום
    עשיתי כמה וכמה פעמים מדרסים (דרך הצבא/קופ"ח ) ולעולם לא הייתי באמת מרוצה.
    כאשר אני הולך ללא מדרס אני סובל מכאבים ברגליים ובברכיים (אני חושב שאני סובל מקריסה, כך הסבירו לי באחת החנויות, וזאת מכיוון שיש לי פלטפוס ).
    שוק המדרסים נראה כה פרוץ כל חנות מייצרת את המדרסים שלה לבד ואני קצת אבוד בעולם הזה.
    אציין רק שאינני רץ, הספורט היחידי אותו אני עושה הנו אופניים ושחייה חכן המדרסים צריכים לשמש אותי ביום יום.
    האם יש חנות/חברה מומלצת לעשות מדרסים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקום מומלץ לעשות מדרסים

הוספת תגובה

• מקום מומלץ לעשות מדרסים - תגובה

חנן בן-עמי
    13/12/2011

שאל את עצמך ידידי האם אתה בכלל צריך מדרסים?

מדרס מתקן את מנח כף הרגל ומתווך בינה לבין הקרקע. יש כאלו שסופגים זעזועים ועוד שכלולים, אך בגדול אתה צודק - השוק פרוץ ומירב המדרסים שמסופקים ומוכרים ע"י קופות החולים לא תמיד מניבים תוצאות רצויות.

מדרסים מותאמים סופר-אישית עולים 2000 ןמעלה וגם יעילותם לא תמיד מובטחת.

כדי לשפר את אופן מגע כף רגלך עם הקרקע ואת כל ייצוב ותנועת הגפיים התחתונות הנגזרות מכך - חפש קצת חומר אודות "פרופריספציה" ותרגילים רלוונטים לקרסול וכף רגל.
    אין לך מושג כמה מהר הגוף משתפר ומאפשר תפקוד טוב וזהה למדרס - אם לא יותר, בין אם אתה רץ או רק רוכב

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו