כאבים ביד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ביד
    עדי
    19/12/2011

היי
    הייתי בשבת בהחלקה על הקרח .. נצמדתי למעקה ובשניה יד ימין שלי הייתה על המעקה והחלקתי על הריצפה עם שאר הגוף ... הרגשתי מתיחה חזקה במיוחד ועד עכשיו כואב לי ואני לא מצליחה להזיז את היד יותר מידי . מה אפשר לעשות? ומה בדיוק קרה ליד שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ביד

הוספת תגובה

• כאבים ביד - תגובה

חנן בן-עמי
    19/12/2011

הי, קודם כל הכי טוב לגשת כבר מחר להיבדק. קופ"ח, אורטופד, רופא משפחה., פרטי לא משנה, העיקר לבדוק זאת. אפילו צילום רנטגן בא בחשבון
    דרך הפורום אין אפשרות לדעת מהי מידת הנזק - אם בכלל - שיש ברקמות העמוקות של היד כמו שרירים, רצועות וגידים

חוצמזה מומלץ לא לשים שום דבר חם או מחמם, אם כבר אז קרח למשך מספר דקות 4 פעמים ביום. לא נעים לתחושה אך מאוד יעיל

היד שלך חטפה טראומה והגוף מגיב בנסיון לתקן את הנזקים. נפיחות, כאב, קושי בתנועה וכו' הם כולם תסמיני דלקת , שהיא דרך הריפוי הטבעית של הגוף.
    חשוב להזיז את האצבעות כדי שתהיה זרימת דם, אך עד שיוברר הנזק לא הייתי מזיז את שורש כף היד

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו