למנהל הפורום צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למנהל הפורום צריכה עזרה
    אופיר
    31/12/2011

אני מאמנת שחקן כדורגל בחדר כושר בגיל 18 שמשחק בקבוצת נוער.
    יש לו כאב בכף הרגל, הכאב לו מפריע לו יותר מדי באימונים אבל לפעמיים קצת מעצבן אותו.
    יש לו מין עור נוקשה כזה(דומה ליבלת נראה לי) עם נקודה שחורה קטנטה, האזור מעט מעט נפוח.
    זה מין יבלת קטנה לכיוון עצבעות הרגל,יש לו את הכאב יותר מחודש,שהוא דורך על האזור עם הנעליים הוא מרגיש לפעמיים רגישות, אבל שנוגעים באזור זה ממש כואב.
    הוא לא רוצה לראות רופא כי זה לא מפריע לו בדרך כלל.
    מהמידע הקצר שנתתי לך, יש לך אולי מחשבה מה זה יכול להיות? יש משהו לעשות בנידון חוץ מטיפול פיזוטריפי? אולי משחות או משהו?

נושא אחר-
    אני רוצה לעבוד איתו על כח מתפרץ במכונות ייעודיות בהתחלה,ולאחר מכן תרגילים מורכבים יותר.
    האם תרגילים כמו משיכת פולי עליון, לחיצת חזה במכונה, לחיצת כתפיים במוכנה, פשיטה/כפיפת ברכיים במכונה באופן מתפרץ (כאשר נגד ההתנגדות עובדים חזרה מהירה, ובחזרה חוזרים לאט לאט) יכולים לעזור במניעות פציעות ושיפור יכולות גופניות על המגרש?
    תודה על כל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למנהל הפורום צריכה עזרה

הוספת תגובה

• למנהל הפורום צריכה עזרה - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    31/12/2011

יבלות חוזרות אט אט גורמות להתקשחות העור - קאלוס, וזה יכול לגרום לגירויים תמידיים ולדלקות חוזרות ואף לאינפקציות
    נראה שרצוי להגיע לבדיקה ולשקול פעולה כירורגית להוצאת הקאלוס או במקביל לנסות להדביק מדבקה בצורת דונאט כדי למנוע לחץ על המקום
    בהקשר לשאלה השנייה, לא ניתן להסתכל על חלק ממערך אימון ולהסיק מסקנות
    יש להיסתכל על מערך האימונים בכללותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו