קרע בשריר הירך הימני המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע בשריר הירך הימני המשך
    שגיב
    04/01/2012

תודה לך ד"ר בן עמי..
    אבל שהייתי באולטרסאונד הרופא אמר לי שאסור לי לעסוק בכדורגל או בשום פעילות אחרת שמאמצת את הרגל במשך חצי שנה כי זה יכול להחמיר לי את הפציעה.
    והיום הלכתי לרופאת המשפחה שלי והיא הביאה לי הפנייה למיפוי עצמות והיא רשמה שם שיש לי קרע בשריר לא בסיבי השריר אז אני בבעיה אני לא יודע אם לעסוק בפעילות גופנית או לנוח..? אשמח לקבל את חוות דעתך..

תודה מראש שגיב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע בשריר הירך הימני המשך

הוספת תגובה

• קרע בשריר הירך הימני המשך - תגובה

חנן בן-עמי
    05/01/2012

על כך הבן שלי אומר "שטויות במיץ אריות"

נניח שחקן כדורגל במכבי חיפה או ליברפול קורע את השריר - האם זה אומר שעכשיו הוא יחכה חצי שנה בטרם יחזור לשחק??
    כאשר עבדתי בקבוצת ליגת העל לפני שנתיים, היו לי שלושה שחקנים לאורך העונה עם קרעים בשריר, וכולם חזרו לשחק בין שבועיים לחמישה שבועות - תלוי בחומרת הקרע

מצד שני הרופאים בדקו אותך ולא אני, כך שהיתרון אצלם.

הכי טוב שתיקח את עצמך לפיזיותרפיה בקופ"ח או לך באופן פרטי כדי לקבל אבחנה ששווה משהו. בדיקה טובה של חוזק השריר, מצבו, יכולותו ואופן ההחלמה יהיו ברורים הרבה יותר מאשר 5 דקות אצל הרופא/ה

לדעתי בלבד אין קשר בין קרע שריר למיפוי עצמות, וחבל על הרדיואקטיביות שגופך יספוג לצורך ביצוע הבדיקה

בהלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע בשריר הירך הימני

שגיב
    05/01/2012

תודה על תשובתך..

תוכל להגיד לי איך אני יכול לעסוק בפעילות גופנית כדי שזה גם לא יפגע לי בשריר כלומר כמה פעמים בשבוע? מה רמת האיטנסיביות של הפעילות? מה אני כן יכול לעשות ומה לא?

תודה מראש משגיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו