עברתי תאונת דרכים לפני שנתיים ומאז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עברתי תאונת דרכים לפני שנתיים ומאז
    לילי
    04/02/2008

אני סובלת מכאבים בגיד בכתף שלי לאורך כל היד.היתי בפיזיוטרפיה במשך שנה זה לא עזר כל כך הכאבים חזרו.כאשר אני מרימה חפץ ששוקל 5 קיל וולמחרת יש לי כאבים חזקים ביד בצוואר ובכתף. הרופא שלי המליץ לי על זריקת קורטיזון?מה עלי לעשות?הבנתי שהזריקה עוזרת רק לחודש.ומה אחר כך?עוד פעם יחזרו לי הכאבים.אני רק בת 25 אבל אני לא יכולה לתפקד כמו בחורות לגילי.פעם היתי עוסקת הרבה בספורט היום קשה לי לעשות ספורט.איזה סוג ספורט אני צריכה לעשות?יש לי גם כאבי ברכיים.הרופא שלי אבחן לי שיש לי פיברומיאלגיה (כאבים בין השרירים לעצמות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שני דברים נפרדים

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    04/02/2008

התאונה - ואבחנת הפיברומיאלגיה. קשה לענות במסגרת זו על בעיות כה ממושכות ומורכבות, צריך שיחה מעמיקה יותר וכמובן בדיקה גופנית טובה. אגב, הליכה, ריצה קלה ואופניים אינם מפעילים את הכתף יותר מדי, והם סוגי פעילות מומלצים מאוד. זה גם יעזור להתמודדות עם הפיברומיאלגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו