אוסגוד שלטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסגוד שלטר
    משה
    15/01/2012

שלום רב!

שמי משה אני משחק כדורסל מגיל 6 בערך בגיל 13 גילו לי אוסגוד שלטר בברך שמאל עכשיו הרופא אמר לי לנוח אז שנתיים לא שיחקתי כדורסל וזה באמת עזר אבל רק לתקופה קצרה בגיל 15 חזרתי בהדרגתיות הייתי לי שנה רגועה בלי כאבים אבל בגיל 16 כבר הגברתי מאמץ עבודה אינטנסיבית שיפרתי את הקפיצה ואחרי כמה פעמים שהטבעתי הרגשתי כאב שאי אפשר לתאר!!! בקושי הצלחתי ללכת הלכתי לרופא אמר לי עוד הפעם שזה אוסגוד שלטר שלח אותי לפיזוטרפיה לא עזר הייתי שם חימום קירור עשיתי תרגילים לחיזוק השרירים הולך עם הרצועות מה לא עשיתי היום אני כבר בן 18 וחצי ועדיין אותם כאבים לא יכול לשחק יותר כדורסל מקצועי לא יכול להטביע יותר והכדורסל זה החיים שלי זה מרחיק אותי מהרבה דברים רעים!! אני חייב עזרה איזה עוד פתרון יש????? (ד"א שלושה אורתופדים שונים שהייתי אצלם והזכרתי ניתוח אמרו לי שהם ממליצים רק אחרי גיל 21)

תודה מראה וסליחה על החפירה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסגוד שלטר

הוספת תגובה

• אוסגוד שלטר - תגובה

חנן בן-עמי
    18/01/2012

סבבה על החפירה..

אוסגוד שלוטר גורם לעצם הנמצאת על גבי השוק ואליה מתחברים שרירי ארבעת הראשים, להתנפח, לגדול ולכאוב.

מנוחה זו אופציה אחת, אך האופציה היותר ריאלית כרגע מבחינתך היא לחזק, המון גמישות והרבה עבודה על ארבעת הראשים ושאר שרירי הירכיים. חובה!

קרח לאחר אימונים יכולים בהחלט לעזור

כל הגברת מאמץ חייבת להיות מתונה ולא אגרסיבית מדי.
    צא בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו