מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצא מיפוי עצמותשגיב17/01/2012
לפני שבוע ביצעתי מיפוי עצמות בגין קרע בסיבי שריר הירך הימני.
הממצאים רשום לי כדלקמן:
"ממצא לוואי-יש לראות רטנציה יחסית קלה באספקט תחתון של כליה שמאלית,לקורלציה קלינית ו-US".
ובנוסף אובחן במיפוי מוקד קליטת יתר פתולוגית אחורי של כף רגל ימנית (אספקט אחורי של טאלוס?) באזור אוסטריגונום של העקב
אשמח לקבל תשובה במה מדובר? ומה אני צריך לעשות עם זה?
תודה מראש שגיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא מיפוי עצמות - תגובה
חנן בן-עמי18/01/2012האמת, אין הרבה מה לעשות עם זה..
אולי לתת את טופס לרופא המשפחה?
בסה"כ לא ברור לי למה עשו מיפוי עצמות אם מדובר בשרירים?
ירך ימין מרגישה טוב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצא מיפוי עצמות
שגיב18/01/2012תודה
וכן ירך ימין טוב יותר אני לא משחק כעדורגל או רץ אני רק עושה מתיחות וחימום ופועל בעיקר על שריר הירך הימני
ויש לי עוד שאלה היום הלכתי לעשות אולטרה סאונד כליות כפי שהמליצו לי לעשות וגיליה של ציסטה בגודל 2 ס"מ בכליה השמאלית.
אני צריך לחשוש מזה או שאפשר להסדר עם זה.?
תודה מראש שגיב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצא מיפוי עצמות - תגובה
חנן בן-עמי18/01/2012ממצאי US כליות הם לא בשטח השיפוט שלי..
בנוהל, לפנות לרופא המשפחה להמשך בירור כליות
לגבי ההמסטרינג האחורי או הארבע ראשי הקדמי - לוקח קצת זמן לחזור לכושר לאחר קרע שריר. תעבוד קשה באימונים ותעלה יכולת בהדרגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצא מיפוי עצמות
שגיב19/01/2012תודה לך..
,
אבל כשאני עושה מתיחות לשריר הירך הימני ועבד עליו אני לא מרגיש כאב אבל ברגע שאני מתחיל לרוץ משהו כמו 400-500 מטר הכאבים מתחילים שוב או ברגע שאני בועט בכדור הכאב חוזר בבת אחת אז אני לא יכול לחזור להתאמן כי הרגל שלי עדיין פצועה..
מהי חוות דעתך.?
תודה מראש שגיב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה אחרונה
שגיב19/01/2012במיפוי עצמות אובחן לי גם ממצא לוואי "הממצא בכף רגל ימנית יכול להתאים לשינויים משניים למאמץ יתר? posterior impingement syndrome? ממצא קורלציה קלינית
אשמח אם תגיד לי במה מדובר
תודה מראש שגיב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?