מה כדאי לי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה כדאי לי??
    אבי
    22/01/2012

שלום אני בן 27 גובה 1.84 ושוקל 66..אני מתאמן בבית עושה שכיבות סמיכה, כפיפות בטן ואירובי על סטפר..אני רוצה לחטב את הגוף..לא רוצה להתנפח ולהיות שרירן..רק שרירים יפים וחטובים..אני רוצה לקנות אבקה שתעזור לי..השאלה אם כעת עליי בהתחלה לקחת אבקה לעלייה במסה שתעזור לי לעלות במשקל ואז לבצע לאחר העלייה את החיטוב..כי בחיטוב צריכים לצרוף פחות קלוריות..או שאפשר ישר לפנות לחיטוב..ולא לעלות במשקל ..לפי הגובה והמשקל איפה אני נמצא במדד בערך..רזה מאוד?ק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה כדאי לי??

הוספת תגובה

• מה כדאי לי?? - תגובה

חנן בן-עמי
    23/01/2012

1. כדי להעמיס מסת שריר על הגוף אין די רק באבקות גיינר, אלא יש צורך לשנות את מתכונת האימונים, כך שהאימון יכיל יותר תרגילי התנגדות מאשר כפיפות מרפקים ובטן.

2. כדי לחטב צריך קודם מסה, ואירובי רב מפריע למסה להיבנות

3. מדד הגוף אינו מדע מדויק. עם אותם נתונים שלך יכול להיות באדי בילדר עם המון שריר ורק חמישה אחוזי שומן, או בחור אחר עם מעט שריר והרבה שומן...

ממליץ לך להיכנס לפורום חדרי כושר כדי לקבל עוד מידע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו