אי יציבות, חולשה ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי יציבות, חולשה ברגל
    סטס
    31/01/2012

אני התחלתי לא מזמן לרוץ ולאט לאט התקדמתי למרחקים של 8-9 ק"מ (בערך) אני רץ את הריצה הזאת בערך 3 פעמים בשבוע (ריצה ואז יום מנוחה ולמחרת שוב ריצה), התחלתי בריצה האחרונה לחוש מן אי יציבות או חולשה ברגליים שלי ליקראת סוף הריצה (אני אפילו לא יכול לתאר את ההרגשה או את המיקום, זה פשוט בחלק התיתון של הרגל מאזור הברך עד לכף הרגל, הרגשה שהרגל שלי מיתקפלת ואני הולך ליפול כל פעם שהרגל שלי פוגעת באדמה בזמן הריצה) מיקרה זה כבר קרה לי בעבר והנושא נפתר אחרי שבוע מנוחה, אני מאמין שזה המיקרה גם הפעם. אבל השאלה שלי היא ממה זה יכול לינבוע? והאם מדובר במיקרה חמור? האם מדובר באימונים אינטנסיביים מידיי בישבילי ואני בעצם צריך לרוץ קצת פחות אולי ולהיתקדם חזרה למרחק שרצתי מקודם לאט יותר? האם אני צריך לרוץ פחות והאם עלי ללכת לאורטופד?
    אני פשוט לא יודע מה לעשות עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי יציבות, חולשה ברגל

הוספת תגובה

• אני אשמח לקבל תשובה

סטס
    03/02/2012

מוזר שאני היחיד שלא ענו לו על השאלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי יציבות, חולשה ברגל - תגובה

חנן בן-עמי
    05/02/2012

הי סטס

איכשהו לא שמנו לב להודעתך .

מקרה רגליים כפי שאתה מתאר אינו קל לאבחון אינטרנטי.
    ייתכן וזה אכן חולשה של שרירי הרגליים שלא עולים בקנה אחד עם עצימות האימון והקפיצה בעומסים,
    ייתכן שזוהי הנעלה לא מתאימה
    מנח כף רגל שמשפיע ו/או מדרסים

עוד דבר ייתכן שמדובר בכלל על משק מים ומאזן נוזלים ומלחים רעוע (גם תזונה) מה שמשפיע על יכולת הגוף לכווץ ולשחרר את שריריו

מנוחה תמיד עוזרת - אך היא לא פותרת דבר. בסוף המנוחה אתה תחזור לנקודת המוצא שלך, ולכן היא לא כלי אפקטיבי עבורך.
    אורטופד יראה אותך 7 דקות כולל הכל ואם תהיה בר מזל תקבל אבחנה, אם לא אז תקבל מרשם לכדורים (שאותם אין לך מה לקחת משום שאין דלקת) והמשך סבב הפניות וצילומים

שווה לבדוק את העניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו