עומס על הגב באימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עומס על הגב באימונים
    אבירן
    02/02/2012

לאחרונה התחלתי לשחק כדורגל בצורה מקצועית יותר, אימונים של 3-4 פעמים בשבוע, העניין זה שבחודש האחרון אני מרגיש לחץ בגב, מעין כאב שאני לא ממש יודע להסביר, בשלושת האימונים האחרונים הרגשתי שממש קשה לי להתאמן והרשתי לעצמי לנוח קצת בצד. המאמן שלי אמר לי לנוח שבוע בבית לפני שאני חוזר.
    רציתי לדעת איזה טיפול מומלץ לספורטאי כמוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עומס על הגב באימונים

הוספת תגובה

• עומס על הגב באימונים - תגובה

חנן בן-עמי
    03/02/2012

איזה חלק שך הגב? גב תחתון, עליון או מרכזי?
    עומסים ועלייה בנפח אימונים מן הסתם דורשים יותר מן הגוף, יותר התאוששות ויותר מאמץ.

תקפיד על גמישויות, במיוחד של ההסטרינג והישבן וגם רוטציות צידיות. העיקר שתהיה תנועה מלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה, העומס על הגב התחתון

תמר
    05/02/2012

הקפדתי ממש לנוח הסופש הזה, ולצערי שום שינוי התחושה אותה תחושה.
    כדאי לקבוע תור למעסה מיוחד לסופרטאים? כירופרקט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה, העומס על הגב התחתון - תגובה

חנן בן-עמי
    05/02/2012

מנוחה היא אף פעם לא סטטית לגמרי, חובה שתהיה דינמיות כדי לאפשר סירקולציה של דם

פיזיו', מעסה, כירופרקט וכו' יכולים לתת מענה ראשוני לסימפטום (כאב והגבלה בתנועה) ואם תהיה בר מזל תוכל גם לברר מהו המקור שבגינו חלה הפציעה ומה ביגולתך לעשות כדי לשמר יכולת ולהימנע מפציעה דומה בעתיד - למרות עליות עומסים

שבוע טוב ורק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו