לחנן בן עמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחנן בן עמי
    שבי
    03/02/2012

שלום חנן,
    אמרתי לך שאני משחק כדורגל ולוקח תוסף מגנזיום,אמרת לי:
    "בגיל 22 ההתאוששות שלך בשיאה, אין לך צורך בזה.
    לגבי תוספי - כמוסה של B50 תהיה מספיקה עבורך".
    1.מה זו הכמוסה הזו? למה היא מתאימה לשחקן כדורגל מקצועי?

2.האם לשחקנים שלך בבני יהודה היית נותן תוסף מגנזיום?

3.אומרים שמניעת פציעות תלויה רבות בהתאוששות נכונה.
    אני בן 21 משחק כדורגל 5 פעמיים בשבוע ועוד 2-3 אימונים בחדר כושר.
    מערך ההתאוששות שלי הוא כזה:
    שאני מסיים את אימון הכדורגל אני הולך לחדר כושר ומשם מבצע הליכה קלה של 10 דקות, בבית אני עושה מתיחות ומקלחות של מים חמים ומים קרים לסירוגין. לאחר מכן משתדל לאכול כמה שיותר טוב לשתות כמה שיותר. ולישון כמה שיותר. לפני השינה 300 מ"ג תוסף מגנזיום.
    אני לוקח 3 פעמיים בשבוע תוסף מגנזיום, רק לאחר אימונים קשים(הכוללים גם חדר כושר וגם אימון כדורגל) ואחרי משחקים.
    מה דעתך על מערך האתוששות שלי? אשמח לקבל עוד טיפים.
    סליחה על החפירות אבל חשוב לי לשמוע גם דעתך
    תודהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחנן בן עמי

הוספת תגובה

• לחנן בן עמי - תגובה

חנן בן-עמי
    05/02/2012

מערך ההתאוששות שלך נשמע טוב.
    תוסיף עיסוי פעם בעשרה ימים כדי ליישר סיבי השרירים, לתרום לניקוז נוזלים וג'יפה ובמידת הצורך לתקן רקמות פגומות.
    אין צורך לייחס חשיבות כה רבה לויטמנים, אל תשכח שהם רק השלמה לתזונה שאמורה לענות על צרכי הגוף שלך. הB 50 ויטמנים והמינרלים שהגוף זקוק להם והשחקנים שלי אכן היו מקבלים אותם בימים רביעי עד שבת.
    תכניס משהו לפה בפרק הזמן בין סוף האימון לחדר כושר כמו פרי או איזוטוני - וארוחה טובה ומזינה עד 65 דקות מסוף הפעילות

מניעת פציעות זה לגלות מהם הנקודות החלשות שלך לחזק אותן, זה לשמור על אורח חיים מקצועני, לאכול טוב, להתאמן טוב ואקסטרא מעבר לכדורגל, גמישות וכו'

אתה בכיוון רק שתצליח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו