אופניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופניים
    מיה
    11/02/2012

שלום

אני סובלת מכאבי גב תחתון מידי פעם שמקרינים לרגל השמאלית בערך 4 שנים.
    פיזוטרפיה לא עזרה לי אבל כרגע מכיוון שאני לא עובדת (עבודתי בישיבה ובלחץ) אין לי כאב בגב. בעבר שעשיתי סיטי לא מצאו בלט דיסק.

שאלתי קשורה לרכיבה על אופניים.

מידי פעם בעבר שרכבתי, היה לי כאב לאחר מכן ברגל השמאלית בחיבור בין המפשעה לירך עד הכף רגל ואני לא יודעת אם זה מהרגל או מהגב.
    לפני שבועיים רכבתי 3 ימים רצוף במאמץ רב (אחרי הפסקה של חודשיים בערך) ולאחר כמה ימים החל לי כאב מאד חריף בחיבור בין המפשעה לירך שנמשך שבוע ורק כדורים אדוויל עזרו.

אני מאד רוצה לרכב ושיפסיק לי הכאב הנוראי הזה.
    מה עלי לעשות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופניים

הוספת תגובה

• אופניים - תגובה

חנן בן-עמי
    11/02/2012

תכיני תשתית ראוייה. כל כך פשוט וכל כך עוזר

בהנחה שבאמת לא מצאו כלום בגב, ופיזיו של חשמל וקצת עיסויים לא פותר כלום,
    אני ממליץ לך להכין את שרירי רגלייך , שרירי הישבן והגב התחתון לקראת פידול

פילאטיס לדוגמא, מאוד טוב בשימור טווח תנועה, אלסטיות וגמישות של שריר שנראה לי ככה במבט ראשון - יועילו לך די הרבה.
    יש ברשת תרגילים לחיזוק שרירי הירכיים, ואם את חשה במפשעה ובחלק הפנימי של הירך לאורך (עד לברך) ייתכן והשריר שם עובד מאוד מאוד קשה (כנראה גם מפצה על היעדר יכולת מצד שרירים אחרים)

יש להתאים את גובה המושב ויש לוודא שהשלדה מתאימה למידותייך. לא תאמיני איזו השפעה יש לישיבה לא נכונה על הגוף.

בקיצור: קצת גמישויות, חיזוק שרירים קל, התאמת אופניים ובנייה מדורגת של כושר ויכולת.

שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו