מסת שריר ותזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסת שריר ותזונה
    מירב
    13/02/2012

אני מתעמל באופן קבוע - יומי, בחדר כושר.
    רציתי לדעת, האם יש קשר בין לעלות מסת שריר לבין תזונה נכונה? האם זה נכון שלא מספיק לאכול את המזון כדי לעלות מסת שריר וצריך לקחת תוספי תזונה?
    ורציתי לדעת האם יש סוג מסויים שמומלץ לקחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסת שריר ותזונה

הוספת תגובה

• מסת שריר ותזונה - תגובה

חנן בן-עמי
    14/02/2012

הי

כדי לעלות במסת שריר עליך לאכול ה-מ-ו-ן ולנוח הרבה.
    שריר זקוק לגירוי (אימון כוח), מזון איכותי, לאו דווקא תוספים, שמכיל פחמימה לאנרגיה וחלבון לבניית הרקמות, ומנוחה רבה כדי לאפשר לתהליכי הבנייה להתרחש

ישנן טבלאות ומחשבוני תזונה לבאדי בילדינג - תעשה בהם שימוש, אם אתה לא צורך מספיק קלוריות בתזונה שלך, גיינר או תוספים יכולים לעזור.
    בשייק חלבון יש 30 ג' חלבון שהם כמו גביע קוטג...לנוחיותך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מירב
    20/02/2012

למה הכוונה מזון איכותי? כי מבחינתי, אני מקפיד על התזונה נכונה.

תראה, אני מחפש המון חומר באינטרנט, והיה כתוב שמומלץ לקחת תוספי תזונה.
    אני יודע שמי שמתעמל אז הוא צריך לצרוך את הפחממות והחלבונים, אבל מה עם ויטמינים, מינרלים.. לא יודע.. כל השאר.....
    אז מה כדי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

חנן בן-עמי
    20/02/2012

מזון איכותי הוא פחמימה מלאה בעלת אינדקס גליקימי נמוך, כך שהיא תשחרר אנרגיה למחזור הדם לאורך זמן

ויטמינים ומינרלים יש בירקות, פירות ואפילו קורנפלקס. למעשה, אם אתה לא באדי בילדר אימתני התזונה היומית לרוב מספקת.
    אם אתה חושש שאינך מכניס מספיק - קח תוספים :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו