תחושבת "רגל רדומה" אחרי אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושבת "רגל רדומה" אחרי אימון
    סימה
    21/02/2012

שלום, יש לי שאלה.
    האם יכול להופיע תחושה של "רגל דומה" בטווח של 36 שעות אחרי אימון? האם יש קשר בין כאבי ברך לתחושה של "רגל רדומה"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושבת "רגל רדומה" אחרי אימון - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    21/02/2012

תחושת רגל רדומה יכולה לנבוע או מבעיות בזרימת הדם או מלחצים במערכת העצבית. סביר להניח שזה השני אחרת לא היית מסוגל לבצע פעילות ספורט.
    פעמים לחץ עצבי יכול גם להקרין אל אזור הברך ולגרום לתחושת כאבים במקום על אף שאין בברך כול בעיה.
    רצוי שתגיע לבדיקה מקיפה כי אם אכן קיים לחץ עצבי רצוי לטפל בזה מיידית. כי נזק עצבי מתמשך עלול לגרום לנזקים בלתי הפיכים.
    סביר להניח שהכאבים שלך אינם קשורים לפעילות שלך אלא לבעיות נלוות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת "רגל רדומה, אחרי אימון המשך

סימה
    21/02/2012

התופעה הופיעה בשעות הערב והלילה יכול להיות שזה קשור למשקל עודף או לקור (טמפ' בחוץ)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת "רגל רדומה, אחרי אימון המשך - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    21/02/2012

שוב, זה יכול להיות קשור להרבה דברים
    במשך היום אנו עסוקים ותרודים והמיקוד שלנו אינו בגופנו
    כשאנו נכנסים למיטה אנו נעשים יותר עירניים ומודעים לגופנו וכך אנו מרגישים את מה שבמהלך היום לא שמנו לב.
    כך שאני לא הייתי מייחס זאת לא למיטה ולא למשקל, כי זה קיים כול הזמן.
    שוב ממליץ לך להגיע לגורם מקצועי לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו