טיפול בכאבי רגליים בריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בכאבי רגליים בריצה
    אורי
    22/02/2012

היי,

פירסמתי הודעה כזאת לפני כמה ימים אבל היא כבר לא עדכנית.
    במהלך ריצה אני מרגיש כאבים נורא חזקים בכפות הרגליים, אני מניח מחוסר זרימת דם סדיר.
    אם יש איזשהי דרך לעשות קיבוע, משחה או כל דבר שיכול לעזור למצב בריצה לאורך זמן. הבעיה היא שאני צריך את הפיתרון ליום שישי הזה.

אשמח לעזרה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בכאבי רגליים בריצה

הוספת תגובה

• טיפול בכאבי רגליים בריצה - תגובה

חנן בן-עמי
    22/02/2012

ידידי, לפני 10 ימים עניתי שאין פתרון קסמים. לא ניתן לקחת גוף שמורגל בריצת עשר דקות ולצפות לתפקוד מירבי במירוץ בעל קילומטרז גבוה יחסית, בעל סיבה רגשית.

ראית מישהו שאיננו אורטופד לאחרונה?
    משחת קסמים , משככי כאבים וחבישות לא יועילו כל כך עכשיו לצערי, במיוחד אם לא התאמנת חבוש לחוש איך זה מרגיש.

מקווה שהמוטיבציה שלך והרצון יקחו אותך מקו ההתחלה עד קו הסיום ביום שישי, המון הצלחה ושאפו על הנחישות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אורי
    23/02/2012

קיבלתי המלצה לשימוש בכדורי מגנזיום. ממה שראיתי הכדור פשוט עוזר לשחרר את השרירים מהתכווצויות. יכול להיות שזה יעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו