לחנן בן עמי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחנן בן עמי.
    שבי
    30/03/2012

1.האם זה נכון לומר שתוסף מגנזיום ידוע כמשחרר שרירי גפיים המתאמצים מאוד לאחר אימונים? והאם היית נותן לשחקנים שלך בליגת העל תוסף מגנזיום?

2.בעוד חודש וחצי נגמר עונת הכדורגל, האם בסיום העונה,(לאחר מנוחה קלה כמובן) אפשאר יהיה להיפגש איתך על מנת שתבנה לי תוכנית כושר גופני לפגרה?

3.עד עכשיו במהלך השנה הייתי מתאמן בחדר כושר פעמיים בשבוע כ45 דקות אימון על כל שרירי הגוף עם דגש לפלג גוף תחתון! במספר חזרות 10 X4 סטים, ובתרגילים מורכבים כמו סקוואט, מכרעים וכו' הייתי מבצע כח מתפרץ 4 סטים של 8 חזרות.(על מנת לשפר את הניתור)
    שאלתי היא:
    האם בגלל שעכשיו אנחנו לקראת סוף העונה אתה ממליץ על תוכנית שונה(תרגילים אחרים? מכונות/משקולות, או שינוי במספר החזרות והסטים), אשמח אם תסביר לי.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחנן בן עמי.

הוספת תגובה

• לחנן בן עמי. - תגובה

חנן בן-עמי
    07/04/2012

1. כבר עניתי אין ספור פעמים על נושא המגנזיום. אנא ראה הודעות קודמות בנושא

כרגע - חודש לפני סוף עונה - אין טעם להעלות עצימות האימונים, אלא לשמר יכולת. אימונים קלילים יותר, מעט כוח מתפרץ וקצת אימוני התנגדות.
    בסוף העונה ולקראת תחילת העונה הבאה, לאחר 10 ימי מנוחה, אז מתחילים לעבוד על הלעאת נפחים ובניית תשתית לקראת העונה הבאה

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו