שאלה סוליית גובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה סוליית גובה
    ליר
    30/04/2012

שלום אני בן 17 ויש לי סולייה כזאת שאני מוסיף לנעל והיא מוסיפה לי איזה 3 ס"מ,אבל היא מאוד לא נוחה,לכן אני רק שם את זה לעיטים רחוקות במקרים חשובים :)
    בכל מקרה רציתי לדעת עם דבר כזה יכול לפגוע בבריאות הרגל או איכשהו לדפוק את הברכיים או בכלל את הצמיחה לגובה?תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה סוליית גובה

הוספת תגובה

• שאלה סוליית גובה - תגובה

חנן בן-עמי
    30/04/2012

הי,

הסוליה פופולרית בקרב הסובלים מדרבן העקב, פלנטר פסיאטיס ועוד תופעות. שחקני כדורסל נוטים לעשות בם שימוש גם
    באופן כללי התוסף מרים את העקב ולכן מקצר את מהלך גיד אכילס שמפעיל את שרירי התאומים והסולייה

מדוע ולמה הומלץ לך להשתמש במגביהים?

לטווח הארוך שימוש בתוספים אלו פוגע בביומכניקה הטבעית של הגוף, כל הזוויות ברגליים משתנות. לתשומת ליבך...

בכל אופן תהיה רגוע - זה לא פוגע בגדילה ...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוליה

ליר
    01/05/2012

תודה על התגובה..אני משתמש בה כי אני נמוך ולפעמים במפגשים מסויימים עם בנות זה קצת נותן לי יותר ביטחון..
    אבל אצלי עם משהו פוגע איךשהו בבריאות או בשרירים זה כבר סיבה לא להשתמש..
    אז במה זה בדיוק פוגע?והאם מומלץ להפסיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו