מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרעתי שריראורי19/05/2012
שלום קרעתי
שריר
בשוק הרגל ב30 לחודש אפריל מנוטראל מאז
באולטרא סאונד
תוצאת אולטרא סאונד בדיקה מכוונת לרקמות רכות בשוק אחורי מימין הודגם קרע חלקי בחיבור של החלק הדיסטלי של הגסטרוקנמיאוס מדיאלי בין השריר לגיד ברוחב 2 ס"מ ובאורך 1.5
ס"מ הודגם שטף דם הטרוגני מסביב
הבאתי קביים משמש חלקית בגלל בעיות כתפיים היה לי כבר כמה פעמים כאבים בעקב הרגל מוזר לא ניפגעתי שם
בנוסף סובל מהסתידיות קשות בכתפיים כבר 6 שנים
לא עזר כלום
גלי הלם זריקות 3 פעמים
וטרם פריצת דיסק בעמוד שידרה צוארי
אני מרגיש גרוע
מה הטיפול איך אשפר איך גומר מהבעיות הללו תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרעתי שריר - תגובה
ד''ר שמי שגיב21/05/2012נראה לי שישנו איזה כשל מערכתי הגורם לכול התופעות שמהם אתה סובל. אתה מנסה לתקן את הפרצות כאשר ישנו סחף גדול יותר הממשיך ליצר פציעות, כאבים ומוגבלות.
ממליץ לך לגשת לכירופרקט ספורט עם גישה מערכתית וידע בשיקום ותזונה.
שנית ממליץ לך כרגע לקחת איזה פסק זמן מכול פעילות ספורט וזאת כדי לא להחמיר על היתר את מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות שיקומית בטוחה ...
ליאת ג'רבי21/05/2012הי,
אני מבינה לליבך, אפילו מאוד
כאחת שנפצעה לא מעט והיתה מושבתת מפעילות זה רק מעלה את רמת ה"מרגיש גרוע"
אני מסכימה עם הד"ר :) לגבי בחינת ליקויי תנועה ומנוחה - למרות שאני לא יודעת כמה זמן אתה כבר נח ואם אתה חש בשיפור מסויים - כי לא התייחסת לזה ...
בכל מקרה, כדאי שתבחן לעומק אם המנוחה והטיפול שעשית עד כה (בהנחה שנחת) תרמה לך ואם לא, אז כנראה שזה לא היה הטיפול הנכון עבורך
כן הייתי ממליצה בההמשך לבחון פעילות שמתאימה לך לפני שאתה חוזר לפעילות מלאה, ישנםן פעילויות ספורט שיקומיות רבות מהנות - אני לא יודעת למה אתה מתחבר, אבל יש פלדנקרייז, פילאטיס שיקומי ועוד. הפלדנקרייז הרבה יותר מתון והפיאלטיס השיקומי מרגיש קצת יותר ...
תרגיש טוב !!
ליאת, ליאתנועה
מדריכה לפעילות גופנית, מתמחה בשיקום הגוף בשיטת סטוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
אורי21/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודרל אגב ... הכאב בעקב ...
ליאת ג'רבי21/05/2012ושכחתי להתייחס לעוד דבר קטן...
הכאב שאתה חש בעקב ...
הגוף שלנו פועל כמקשה אחת, הרקמות והשרירים קשורים אחד לשני, לכן - גם אם יש לנו פציעה במקום אחד, לעיתים קרובות יש הקרנה למקומות אחרים בגוף - אם בגלל "קשר" בפועל ואם בגלל שאנו מעבירים את העומס למקום אחר...
חלק (לא כולן) מהפציעות נובעות כתוצאה מליקויי תנועה ולאו דווקא ליקוי תנועה של אותו מפרק שנפגע, אלא ממפרק אחר שמעביר את העומס למקום הפציעה...
מזמינה אותך לקרוא באתר שלי כל מיני פוסטים בנושא כאב, ליקוי תנועה ותנועה בחיים בכלל... (אני לא יודעת אם מותר לי לכתוב את האתר שלי, אז אני רק כותבת את שמי)
שוב, תרגיש טוב !
ליאת, ליאתנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת
אורי21/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?