קרעתי שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרעתי שריר
    אורי
    19/05/2012

שלום קרעתי
    שריר
    בשוק הרגל ב30 לחודש אפריל מנוטראל מאז
    באולטרא סאונד
    תוצאת אולטרא סאונד בדיקה מכוונת לרקמות רכות בשוק אחורי מימין הודגם קרע חלקי בחיבור של החלק הדיסטלי של הגסטרוקנמיאוס מדיאלי בין השריר לגיד ברוחב 2 ס"מ ובאורך 1.5
    ס"מ הודגם שטף דם הטרוגני מסביב
    הבאתי קביים משמש חלקית בגלל בעיות כתפיים היה לי כבר כמה פעמים כאבים בעקב הרגל מוזר לא ניפגעתי שם
    בנוסף סובל מהסתידיות קשות בכתפיים כבר 6 שנים
    לא עזר כלום
    גלי הלם זריקות 3 פעמים
    וטרם פריצת דיסק בעמוד שידרה צוארי
    אני מרגיש גרוע
    מה הטיפול איך אשפר איך גומר מהבעיות הללו תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרעתי שריר

הוספת תגובה

• קרעתי שריר - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    21/05/2012

נראה לי שישנו איזה כשל מערכתי הגורם לכול התופעות שמהם אתה סובל. אתה מנסה לתקן את הפרצות כאשר ישנו סחף גדול יותר הממשיך ליצר פציעות, כאבים ומוגבלות.
    ממליץ לך לגשת לכירופרקט ספורט עם גישה מערכתית וידע בשיקום ותזונה.
    שנית ממליץ לך כרגע לקחת איזה פסק זמן מכול פעילות ספורט וזאת כדי לא להחמיר על היתר את מצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות שיקומית בטוחה ...

ליאת ג'רבי
    21/05/2012

הי,
    אני מבינה לליבך, אפילו מאוד
    כאחת שנפצעה לא מעט והיתה מושבתת מפעילות זה רק מעלה את רמת ה"מרגיש גרוע"
    אני מסכימה עם הד"ר :) לגבי בחינת ליקויי תנועה ומנוחה - למרות שאני לא יודעת כמה זמן אתה כבר נח ואם אתה חש בשיפור מסויים - כי לא התייחסת לזה ...
    בכל מקרה, כדאי שתבחן לעומק אם המנוחה והטיפול שעשית עד כה (בהנחה שנחת) תרמה לך ואם לא, אז כנראה שזה לא היה הטיפול הנכון עבורך

כן הייתי ממליצה בההמשך לבחון פעילות שמתאימה לך לפני שאתה חוזר לפעילות מלאה, ישנםן פעילויות ספורט שיקומיות רבות מהנות - אני לא יודעת למה אתה מתחבר, אבל יש פלדנקרייז, פילאטיס שיקומי ועוד. הפלדנקרייז הרבה יותר מתון והפיאלטיס השיקומי מרגיש קצת יותר ...

תרגיש טוב !!

ליאת, ליאתנועה
    מדריכה לפעילות גופנית, מתמחה בשיקום הגוף בשיטת סטוט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר

אורי
    21/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודרל אגב ... הכאב בעקב ...

ליאת ג'רבי
    21/05/2012

ושכחתי להתייחס לעוד דבר קטן...
    הכאב שאתה חש בעקב ...
    הגוף שלנו פועל כמקשה אחת, הרקמות והשרירים קשורים אחד לשני, לכן - גם אם יש לנו פציעה במקום אחד, לעיתים קרובות יש הקרנה למקומות אחרים בגוף - אם בגלל "קשר" בפועל ואם בגלל שאנו מעבירים את העומס למקום אחר...
    חלק (לא כולן) מהפציעות נובעות כתוצאה מליקויי תנועה ולאו דווקא ליקוי תנועה של אותו מפרק שנפגע, אלא ממפרק אחר שמעביר את העומס למקום הפציעה...

מזמינה אותך לקרוא באתר שלי כל מיני פוסטים בנושא כאב, ליקוי תנועה ותנועה בחיים בכלל... (אני לא יודעת אם מותר לי לכתוב את האתר שלי, אז אני רק כותבת את שמי)

שוב, תרגיש טוב !
    ליאת, ליאתנועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאת

אורי
    21/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו