כאבי שוק!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי שוק!
    מיכאל
    05/06/2012

ערב טוב ,
    בן 22 , מתאמן באופן קבוע לפחות פעמיים בשבוע. האימון כולל בעיקר ריצה ( 5 ק"מ בממוצע בכל ריצה) , אני מתאמן כבר במשך 4 חודשים. בנוסף מדי פעם אני משחק טניס ( 2-3 פעמים בחודש , במשך החודשיים האחרונים).
    הבעיה אצלי היא שאני מרגיש כאבים בחלק המדיאלי של השוק , ממש בסמוך לעצם. בעת ריצה זה פחות מורגש , אבל אחרי הריצה זה כואב , ואם אני לא עושה ספורט במשך כמה ימים הכאבים נחלשים אבל בעת לחיצה על עצם הטיביה (tibia) בצדה המדיאלי הכאבים מתחזקים.
    מה זה יכול להיות ואיך אני מטפל בזה?
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שוק!

הוספת תגובה

• עוד משהו..

מיכאל
    05/06/2012

יש לציין שהכאבים מורגשים בשתי הרגלים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי הרגליים זה כבר טוב

חנן בן-עמי
    07/06/2012

ככל הנראה טרואמה או פציעה המתרחשת בו זמנית ברגליים מצביעה על עומסים.
    ייתכן וגופך אינו מורגל עדיין במשטר האימונים, או שקצת קשה לשרירי הרגליים, ולכן הם מגיבים בחריפות.

בחלק הפנימי מדיאלי של השוק יש הרבה שרירים וגידים, ולך תמצא איזה מהם גורם לכאבים. ייתכן ואלו שלוחות שריר הסולייה שעוזר למעשה "לדחוף" את גופך קדימה בעת ריצה

קרח או מים קרים על השוקיים בסוף פעילות יזרזו את ההחלמה ויועילו לכאב

מעבר לזה תפחית מהירות או מרחק או שלא תגיע לטווח כאב

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו