אימון שגרתי לפני בדיקת מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון שגרתי לפני בדיקת מאמץ
    סטודנט
    10/06/2012

שלום.
    נקבעה לי מחר פגישה ברפואת ספורט ברמת גן כולל בדיקת מאמץ. אני אמור גם להגיע לאימון השגרתי שלי. השאלה היא: האם כדאי לוותר על האימון, לבצע רק כ חצי ממנו או שבמקרה ויש מרווח של כמה שעות, ניתן לבצע את האימו במלואו(על רגליים אני בכל מקרה לא עובד ביום זה) ואז להגיע לבדיקה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נדמה לי שהשאלה עבורך...

ליאת
    11/06/2012

מה מטרת הבדיקה ומהו אימון שיגרתי עבורך, כדי שהמומחים שלנו יוכלו לענות ולהמליץ לך

יום נפלא

ליאת ג'רבי-פרשטנפלד, ליאתנועה
    מדריכה לפעילות גופנית, מתמחה בפילאטיס שיקומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

סטודנט
    11/06/2012

ליאת, מטרת הבדיקה היא כללית, לברר את היכולות הפיזיולוגיות שלי, ללא קשר למחלה ידוע כלשהי.בן 30.
    אימון שגרתי זזה שאני רגיל לעשות: עליית מסה. משקולות, מתח. בערך במשך שעה. בגלל הבדיקה חשבתי לקצר אותו כדי להגיע לא מותש לשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך היתה הבדיקה?

חנן בן-עמי
    12/06/2012

יש תוצאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו