כאבים בין הגב תחתון לאגן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בין הגב תחתון לאגן.
    מקס
    11/06/2012

שלום לכולם,
    לפני כחצי שנה היו לי כאבים בגב התחתון לבין האגן(אזור שאתה מתכופף) ואחרי טיפול פיזוטרפי של תרגילים הכאב עבר לחלוטין.
    לפני כחודש וקצת הכאבים חזרו והתחלתי למרוח בן גיי באזור שבן האגן לבן הגב תחתון.
    הכאב מורגש כאשר אני רוצה להכופף(לא משפיע לי על הגמישות,אין לי בעיה להגיע עם ידיים עד לרצפה) אבל שאני רוצה לקום אני מרגיש כאילו זה מתנגד קצת ושאני 'מוציא בטן' החוצה והגב מתעקם לכיוון הבטן אני מרגיש כאב.

אני משחק כדורסל שלוש פעמים בשבוע כשעתיים כל אימון וגם משחק בימים שאין אימונים.
    הייתי אצל הפזיוטרפיסט והוא אמר בגלל שגדלתי(15) הגב שלי בחוסר שיווי משקל והחלק הזה לא בנוי עדיין לגובה כזה(1.81).

ישנם טיפולים או יעוץ אחר כל שהו על מנת שהכאב יעבור,יש שיפור אבל אני רוצה שהכאב יעבור כמה שיותר מהר כי זה גם מפריע בכללי ולפעילות היום יומית.
    אגב מזה טיפול בגלי הלם?זרמי חשמל?

*כאב מורגש גם בצידי הגוף שליד הגב תחתון ולבין האגן.
    *אין הקרנה של כאב לאזור הרגליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בין הגב תחתון לאגן.

הוספת תגובה

• כאבים בין הגב תחתון לאגן. - תגובה

חנן בן-עמי
    12/06/2012

תיארת יפה את מצבך ידידי הכדורסלן.
    חשוב הנושא של גדילה מואצת בפרק זמן קצר, משום שה-כ-ל משתנה אצלך:
    * הגוף מתארך ומאכז הכובד משתנה. על הגוף לעבוד קשה יותר על ייצובו
    * אורך העצמות שגדל לפתע לא עומד באותו היחס לחוזק השרירים שתומכים ומיעים את מפרקי העצמות כדי ליצור תנועה.
    * פרט לחוזק השרירים, גם אורכם וגמישותם משתנה יחד עם הצמיחה.

מה יש לעשות?

לחזק שרירי ליבה (פיטבול, בוסו, פיתות וכו במגוון תרגילים) זה יעזור המון בשיפור הייצוב שלך

לחזק - בצורה מבוקרת - כל שריר בגופך. לא עבודה מופרעת בחדר כושר, אלא דיוק וחלוקת עבודה בין קבוצות השריר

גמישויות ומתיחות לאלסטיות מירבית של השרירים (במיוחד המסטרינג) לטווח תנועה גדול ורב

חיזוק שרירי בטן שיתמכו בכל פלג הגוף העליון. לא מדובר רק בכפיפות בטן לקוביות, אלא בשלל צורות

תזונה ומנוחה - מפתח לכל פעילות ספורטיבית

אם אתה חזק בכדורסל ורואה בזה עתיד, גש לייעוץ מקצועי עם בניית תוכנית עבודה ואימון מסודרת פלוס הנחיות תזונה וכו'

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו