הליכה מהירה ומשקולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה מהירה ומשקולות
    שרון
    20/06/2012

שלום רב
    לאחרונה התחלתי לעשות הליכות מהירה בכל יום למשך חצי שעה
    בימים האחרונים אני משלבת בזמן ההליכה, משקולות ידיים(מחזיקה אותם) של קילו כל אחת,
    מתוך מחשבה לחזק את שרירי הידיים ובכלל....

רציתי לדעת האם זה טוב ו "בריא"? האם זה תורם ולמה? או אולי להיפך ועלול לעשות נזק?

יש לי כאבי עורף וגב, אבל אני לא בטוחה שזה מזה(אולי דווקא זה עשוי לשפר את הכאבים שהחלו עוד קודם להליכות)...??

בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין משקולות ידיים שמחזיקים לבין רצועת משקולת שמלבישים על הידיים (או הרגליים), ומה בעצם עדיף בזמן הליכה???

אודה מאד לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה מהירה ומשקולות

הוספת תגובה

• הליכה מהירה ומשקולות - תגובה

חנן בן-עמי
    21/06/2012

משקולות נועדו להעלות את עוצמת האימון ולהוות התנגדות רבה יותר.
    אם התחלת מאפס , כלומר מהכורסא ישר לאימון יומיומי של חצי שעה, אזי אני חושב שיש בזה די והותר לעת עתה.

לבנות כושר ולראות תוצאות לוקח זמן - לפחות 3 שבועות עד חודש - ולאט לאט ניתן להוסיף אימון בעוצמה משתנה: ללכת חמש דקות יותר פעמיים בשבוע, באימון אחר אפשר לעשות 5 דקות הליכה רגילה - שתי דקות הליכה מהירה יותר - 3 דקות הליכה רגילה וחוזר חלילה
    הגיוון והשינוי באימון יהוו קושי בפני עצמו

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו