עצירת הנשימה מתחת למים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירת הנשימה מתחת למים
    זיגי
    27/06/2012

אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, ולא יותר עקב המלצת המאמן. אני מחפש דרכים אלטרנטיביות לשיפור הכושר, האם עצירת הנשימה מתחת למים זה אופציה? תודה רבה, אשמח לרעיונות נוספים. נ.ב מתאמן בריצות ותר׳ כוח עם משקל גוף, בן 18.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירת הנשימה מתחת למים

הוספת תגובה

• עצירת הנשימה מתחת למים - תגובה

חנן בן-עמי
    27/06/2012

עזוב אותך זה קטן, לשיפור הכושר לך למועדון של ערסים, עמוד במרכז הרחבה והכרז:"כל הערסים על ה*** שלי" ופתח בריצה מהירה החוצה.
    הספירנט שתעשה מפתח מאוד את היכולת האנאירובית

ועכשיו ברצינות צלילה מתחת למים לא משפרת את הכושר, היא אולי תורמת לעבודת ריאות יעילה יותר. לא ציינת במה אתה מתאמן אך למה שלא תנסה אופניים, קרוסטריינר, שחייה וריצה?
    לא חסר איך לגוון את משטר האימונים ולשפר את הכושר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירת הנשימה מתחת למים

זיגי
    28/06/2012

הקטע עם הערסים נחמד, אני ינסה אותו. אם יקרה לי משהו אני יזכור להפנות את הרשויות לחנן בן עמי. :)
    לגבי הצלילה ולעבודת ריאות, לא התכוונתי ללרוץ יותר מהר, אלא ליותר אוויר בריצה.
    אני מתאמן בכושר קרבי. המאמנים לא ממליצים לעשות מעבר לאימונים (3 בשבוע). איך אני יכול כן לעשות מעבר? שחייה- באמבטיה מקסימום, אין לי את הכסף. ריצה- אמרו שלא טוב יותר ממה שאני עושה. גיגלתי קרוסטריינר- לשחות יהיה יותר זול מלקנות את זה. אופניים- אין לי. ככה הגעתי לעצירת נשימה מתחת למים :)
    אשמח להברקה, בינתיים אני ינסה להשיג ממישהו שלא משתמש אופניים. אם יהיה לי אופניים אז כמה פעמים בשבוע?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו