כאבים בתנועה חדה ביד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בתנועה חדה ביד שמאל
    מתן בוזגלו
    14/07/2012

שלום אני בן 20 אני מתאמן ומפסיק בכושר גופני כי אני מפחד על היד שלי שלא יהיה בה נזק כי יש לי כאב חד לא יודע איך להסביר אותו בדיוק ביד שמאל מתחת לכתף לפעמים זה בא והולך נגיד אני מרים את היד וזה כואב. הכאב בא בתקופה שאני מתאמן שכיבות שמיכה ובגלל שזה מתחיל לכאוב לי אני מפסיק ואז אחרי כמה זמן(שבוע אולי) זה מפסיק ולפעמים זה פתאום מתחיל לכאוב לי סתם ככה
    שוב המקום עצמו הוא מתחת לכתף ביד שמאל

בבקשה תגיד לי מה זה יכול להיות ומה אני צריך לעשות עם זה אני בצבא אז מה אני צריך לעשות בשביל לטפל בזה במסגרת הצבא כי אין לי קופת חולים או משהו

תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בתנועה חדה ביד שמאל

הוספת תגובה

• כאבים בתנועה חדה ביד שמאל - תגובה

חנן בן-עמי
    16/07/2012

כנראה השרירים שלך באיזור השכמות מאוד עמוסים, תפוסים ולוחצים על רקמות אחרות.
    זה בהחלט יכול להיות לאחר ביצוע תרגילי כתפיים או שמיכה.
    הפחת את העוצמה של שכיבות השמיכה: נניח 3 סטים של 10 במקום לטחון 20 רצוף או משהו כZה.
    אם אתה בעל משקל עודף שווה לעשות זאת בעמידת 6 - ברכיים על הקרקע - אך להוסיף חזרות

גמישות, סיבוי כתפיים (כואב רק בהתחלה, אחר כך משתחרר) הרמות ידיים לצדדים וכו. מאוד חשוב לשמר טווח תנועה ואלסטיות
    עיסוי איכשהו בבסיס או כשאתה יוצא הביתה. יעזור לנקות את הגיפה מהאיזור וישחרר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו