פציעה בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה בקרסול
    ניר אברהם
    20/02/2008

אני בן 16 ואני מתאמן בכדורעף כבר 3 שנים. לפני 4 ימים סובבתי באימון את הקרסול שגם אותו נקעתי לפני שנה וחצי. כעת אני יכול ללכת פחות או יותר אבל אני חושב שה aircast איתו אני מסתובב לא עוזר לי במיוחד. הוא סוגר לי את הזוויות של הרגל כך שאיני מוסגל להזיז את כף הרגל וזה בנוי מפלסטיק קשיח שקצת מכאיב לי. שמעתי שיש aircast שחור ועוצב במיוחד לספורטאים והוא כמו גרב שמתלבש על הרגל.
    מאיפה אני אוכל לרכוש aircast כזה הקרוב לביתי?(אני גר בחולון).
    שאלה שנייה שלי היא שיש לי משחק בעוד שבוע מעכשיו. האם אני אוכל לשחק במשחק הזה, או כדאי שאני לא אזוז ואשמור את עצמי למשחקים הבאים?
    בתודה, ניר אברהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה בקרסול

הוספת תגובה

• איר - קאסט מפלסטיק זה

lebll
    21/02/2008

להתחלה ולשלב האקוטי.
    אחרי זה יש את השחור שהוא שילוב של שנייהם , יש לו חיזוקים בצדדים והוא מאפשר יותר תנועה לרגל.
    בשלב של אחר כך יש גרב - מולטי משהוא לא זכור לי השם היא לבנה עם תכלת.
    בשלב הראשון - חשוב להקפיד ללכת עם הפלסטיק הלא נוח כמה שבועות כמה אמרו לך? 6 שבועות? פעם היו שמים גבס. ( לי היה חודש גבס אחר כך פלסטיק).
    את השחור אפשר לקנות ברוב חנויות האורטופדיה עולה כ 600 ש"ח. עם יש לך מושלם והפנייה אפשר לקבל החזר חלקי. (בכללית)
    בשלב השלישי יש את הגרב, צריך קודם להיבדק אצל הרופא כי לכל פגיעה יש את הנקודה המיוחדת שלה שצריכה חיזוק ומתאימים במיוחד. גם זה עולה כ 600 ש"ח.
    אפשר לקבל החזרים רק על אחד, כך שליפני שאתה קונה תתיעץ עם האורטופד לגבי מה יותר חשוב.
    מעבר לזה ומניסיוני האישי.
    תמיד תצטרך להשתמש בתמיכה בזמן פעילות מאומצת. קח את זה בחשבון - לא שמעת - ספורט זה לא בריא - וזה מאחת שמכורה לספורט (: ואני עושה הרבה).
    אשמח לתת לך עוד מידע שכולו מניסיון אישי.
    הכי חשוב!!!!
    לא למהר או לזרז את השלבים - ובעיקר את הראשון שחשוב להחלמה.
    עדיף להפסיד משחק או שניים מאשר את כל העונה.
    בברכה ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו