ריצה וחדר כושר וכניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה וחדר כושר וכניסה להריון
    li
    08/08/2012

שלום:)

אני ובעלי מנסים להרות..(יש לנו 2 ילדים מקסימים)... חזרתי להתאמן לא הרבה זמן אחרי הלידה.. כיום כמה חודשים אחרי אני על אימונים של ריצה 5-6 ק"מ ביום 5 פע' בשבוע וחדר כושר (גם אירובי וגם אנאירובי) מבחינת משקל המשקל שלי עדיין לא חזר "לעצמו".. האם יש סכנה בכניסה להריון ולהמשיך לרוץ?...(אני עוד לא בהריון "רשמית")...

מותר לרוץ לפני\בתחילת הריון?(הדופק שלי נע בין 130-140 רצה בקצב בינוני ומפעם לפעם ספרינטים של 100 מטר לא יותר...

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריצה וחדר כושר וכניסה להריון - תגובה

חנן בן-עמי
    10/08/2012

את השאלות האלו הייתי מפנה לרופא המשפחה שלך או לכל מי שמכיר את ההיסטרויה הרפואית שלך טוב יותר

באופן כללי אין מניעה להמשיך בפעילות גופנית, אפילו עוצמתית, אם בכך גופך מורגל.
    ישנן נשים שעד מספר ימים לפני הלידה עוד התאמנו כרגיל. אולי פחות ריצה ויותר הליכה מהירה (בכל זאת, 12 ק"ג נוספים בממוצע) אך ניתן בהחלט

הסייג היחיד הוא לגבי אימון עוצמתי בטרימסטר הראשון וזאת בשל זרימת דם מוגברת ועליית נפח הדם בגוף.

את יכולה להתייעץ בפורומים שונים של נשים בספורט וכו'

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו